«Όταν τη βλέπω τρομάζω γιατί είμαστε ίδιες» - "Σούσουρο" με το βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου με το πρόσωπο της κόρης της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, μπορεί από τότε που έγινε μαμά να έχει "χαθεί" από τα social media, ωστόσο συχνά πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με το παιδί της, το οποίο μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Την Τρίτη 25/4, μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok όπου φαίνεται και το πρόσωπο της κόρης της, ενώ αποκάλυψε τι είναι αυτό που την τρομάζει κάθε φορά που την κοιτάει (δείτε εδώ το ποσό που πλήρωνε στην κλινική που έμενε μέχρι να γεννήσει).

Πιο συγκεκριμένα, το πρώην μοντέλο εξήγησε πως η μπέμπα της μοιάζει πάρα πολύ και της θυμίζει τον εαυτό της όταν ήταν μικρή, ενώ με το σχόλιο για την προσωπικότητά της ενώ είναι μωρό δείχνει πως έχει πολύ έντονο χαρακτήρα και φαίνεται από τώρα.

Η ομοιότητα της Τζούλιας Αλεξανδράτου με την κόρη της

«Η μεγαλύτερη προσωπικότητα που έχω γνωρίσει. Όταν τη βλέπω τρομάζω γιατί είμαστε ίδιες», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της συγκεντρώνοντας like και αντιδράσεις.

Η περιουσία που θα κληρονομήσει το παιδί της

Μια τελείως διαφορετική ζωή κάνει πλέον η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς πριν από μερικές μέρες έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το όνομα της οποίας είναι Paris (δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού).

«Χιονισμένη γέννα είχαμε. Το μωρό μου η Paris γεννήθηκε! Σε αγαπάμε. Καλώς ήρθες. (9 μήνες πέθανα). Κανείς δεν θα κατανοήσει το ταξίδι της ζωής μας. Η ζωή σου είναι δική σου. Είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημενή. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι θέλω. Είσαι τα πάντα», έγραψε το μοντέλο, κάνοντας γνωστή την ευχάριστη αυτή είδηση (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Μάλιστα, αναφέρθηκε μέχρι και στην προσωπικότητα του βρέφους: «Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Της μίλησα… Hi Paris! Και με ύφος και λίγη αγένεια θα έλεγα, δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται με πολύ προσωπικότητα, έντονη και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος»

Έκτοτε, η Τζούλια έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα με την μικρή και μάλιστα αποκάλυψε και το ποσό που δίνει για το δωμάτιο της ιδιωτικής κλινικής που βρίσκεται με την κόρη της. «Έχω όλο το δίκλινο φυσικά δικό μου σουίτα 4.000$»

undefined

Τα λεφτά που βγάζει από το Only Fans η Τζούλια Αλεξανδράτου

Ωστόσο, το ποσό αυτό δεν είναι τίποτα φοβερό για την ίδια, μιας και ο καθένας μπορεί να την χαρακτηρίσει εκατομμυριούχα, μιας και η πηγή εισοδήματος της από το Only Fans είναι τεράστια!

Πρόκειται για ένα κοινωνικό δίκτυο κατάλληλο μόνο για ενήλικες (λόγω του ερωτικού περιεχομένου του) όπου οι δημιουργοί, δηλαδή οι influencers ή αυτοί που κάνουν προφίλ, μπορούν να μοιράζονται ερωτικές εικόνες και βίντεο ή εκείνα που συνορεύουν με τη σεξουαλικότητα στο μέγιστο οποιουδήποτε τύπου, κατηγορίας, σκηνής κ.λπ.

Στην περίπτωση αυτή, Το Onlyfans δεν λογοκρίνει απολύτως τίποτα, ούτε βίντεο ούτε εικόνες. Και για τον λόγο αυτό αποτελούν αξίωση για πολλούς. Όπως λοιπόν αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει το δικό της προφίλ στην εν λόγω πλατφόρμα εδώ και 6 χρόνια και κάθε χρόνο βγάζει πολλά χρήματα. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα έβγαλε μισό εκατομμύριο.

Τζούλια Αλεξανδράτου Only Fans χρήματα