«Είχε προηγηθεί μία απόπειρα αυτοκτονίας, σταμάτησα το κακό με το μαχαίρι» - Συγκλονίζει ο Σταμάτης Γαρδέλης για την σύντροφό του

«Είχα πει στην πρώην γυναίκα μου πως έχω σκοπό να παντρευτώ, να κάνω δύο παιδιά και να χωρίσω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχε προηγηθεί μία απόπειρα αυτοκτονίας, σταμάτησα το κακό με το μαχαίρι» - Συγκλονίζει ο Σταμάτης Γαρδέλης για την σύντροφό του

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, ήταν την Παρασκευή 23/6 ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την πρώην σύζυγό του, Σύσση Καπλάνη, και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει μαζί της, αλλά και για τις προηγούμενες σχέσεις του.

Ένα από τα σκηνικά που ανέφερε, μάλιστα, σόκαρε ολόκληρο το πλατό, καθώς παραλίγο να βρεθεί νεκρός από το χέρι μίας ζηλιάρας συντρόφου του, η οποία είχε προσπαθήσει και να αυτοκτονήσει.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη για την προσωπική του ζωή

«Με τρόμαζε η ρουτίνα, η δέσμευση, να κοιμάμαι μόνος μου, να αποφασίζω μόνος μου για την ζωή μου. Έχω σύντροφο. Να υπάρχει ελευθερία όχι ασυδοσία, να είσαι μόνος αλλά όχι μοναχικά, να μπορείς να ονειρεύεσαι αλλά να κάνεις και παράλληλα όνειρα. Ζηλεύω, όχι πολύ, αλλά ζηλεύω όταν ο άλλος μπορεί να της κάνει ένα κλικ στο μυαλό. Και εμένα με έχουν ζηλέψει πολύ, μέχρι φόνο. Δηλαδή σταμάτησα το κακό με το μαχαίρι. Άσε μην το λέμε. Με τρόμαξε, αφού έγινε και πάλη το βράδυ πίσω από την βιβλιοθήκη στην Ακαδημίας. Στον δρόμο. Με περίμενε. Είχε προηγηθεί και μία απόπειρα αυτοκτονίας. Ξεμπέρδεψα, έφυγα, μεγάλωσα κι απομακρύνθηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Σταμάτης Γαρδέλης: "Το bullying που δέχτηκα με..." - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από την Φάρμα

Και έπειτα δήλωσε για τον γάμο του: «Η μητέρα των παιδιών μου από τους πρώτους μήνες της σχέσης με καθησύχασε ότι θα μεγαλώσει τα παιδιά σωστά και πραγματικά τους παρείχε ένα πολύ σωστό μεγάλωμα, έκανε δύο εξαιρετικά παιδιά. Ο λόγος που την παντρεύτηκα ήταν επειδή εξαρχής της είχα πει πως έχω σκοπό να παντρευτώ, να κάνω δύο παιδιά και να χωρίσω. Εκείνη ήταν σύμφωνη με αυτό. Είναι μια σπουδαία γυναίκα, ένας χαρακτήρας πολύ ισχυρός. Αγαπάει και σέβεται ο ένας τον άλλον από μακριά. Είμαι περήφανος και για τους δύο γιους μας. Σήμερα ο ένας είναι 27 ετών και ο άλλος, 29».

Διαβάστε επίσης: The 2night show: Χαμός στον αέρα με Αρναούτογλου και Γαρδέλη - «Με στενοχωρείς γ@μωτο, θέλω να με σεβαστείς»