«Ούτε καταλάβαμε ότι έγινε κάτι, ούτε ήρθε κάποιος να μας το πει» - Ξέσπασε ο Fipster για τα δακρυγόνα στο Waterboom Festival

«Πραγματικά είναι σοκαριστικό, απαράδεκτο!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ούτε καταλάβαμε ότι έγινε κάτι, ούτε ήρθε κάποιος να μας το πει» - Ξέσπασε ο Fipster για τα δακρυγόνα στο Waterboom Festival

Το βράδυ της Πέμπτης 22/6 πραγματοποιήθηκε το Waterboom Festival στο ΟΑΚΑ, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ωστόσο το γεγονός πως έριξαν δακρυγόνα στο κοινό προκάλεσε πανικό και πολλούς τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο (δείτε εδώ μαρτυρίες, βίντεο και φωτογραφίες).

Όσοι βρίσκονταν πιο κοντά στη σκηνή, όμως, δεν κατάλαβαν τι συνέβη, ενώ ούτε οι καλλιτέχνες και οι αρμόδιοι φαίνεται να είχαν αντιληφθεί την κατάσταση εκείνη τη στιγμή. Γι' αυτό κατηγορήθηκαν πολλά από τα διάσημα πρόσωπα που παρευρέθηκαν εκεί και δεν μίλησαν για όλο αυτό, με αποτέλεσμα ο Fipster ή αλλιώς Φίλιππος Ιωάννου, που βρισκόταν στο σημείο να ξεσπάσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας τι συνέβη και τι είδε.

Το ξέσπασμα του Fipster για τα δακρυγόνα στο Waterboom Festival

«Έχω διαβάσει από χθες το βράδυ τα μηνύματά σας και σήμερα εμείς καταλάβαμε περισσότερο τι έγινε με τα δακρυγόνα στο WaterBoom. Εγώ προσωπικά βρισκόμουν πίσω από το backstage, δεν είχαμε εικόνα ούτε της σκηνής, ούτε του κόσμου κάτω. Δεν έβλεπα εγώ δηλαδή εκεί πέρα. Την ώρα που έγινε αυτό και μετά, δεν επικοινωνήθηκε τίποτα. Δεν ήρθε κανείς να μου πει "ρε συ έγινε αυτό", δεν σταμάτησε η ροή του προγράμματος. Συνεχίστηκε κανονικά, οπότε ούτε καταλάβαμε ότι έγινε κάτι, ούτε ήρθε κάποιος να μας το πει.

Φυσικά και προφανώς καταδικάζω οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια. Το θεωρώ απαράδεκτο, από όπου κι αν προέρχεται σε όποιον χώρο και αν είναι. Είναι τραγικό αυτό που έγινε χθες», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πραγματικά το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Ειδικότερα σε ένα φεστιβάλ, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 15, 16 ετών, αυτός ήταν ο μέσος όρος ηλικίας, είναι απαράδεκτο. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος και από ποιον πήγε λάθος. Δεν ξέρω αν η παραγωγή έπραξε σωστά ή όχι. Δεν είμαι ο αρμόδιος, δεν ξέρω. Πήγα εκεί, πήρα ένα βραβείο. Μετά είχα μια δουλειά μόνο στο backstage που δεν είχα εικόνα της σκηνής και του κόσμου. Εγώ δεν είδα το Waterboom. Δεν είδα τι συνέβαινε εκεί πέρα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα παιδιά που ήταν εκεί να είναι όλα καλά τώρα. Δεν μπορώ να πιστέψω τον πανικό που πέρασαν. Αν μπορούμε να μιλήσουμε κάπως, να μου στείλετε μήνυμα αν ήσασταν εκεί. Πραγματικά είναι σοκαριστικό, απαράδεκτο!».

.