«Πληροφορήθηκα κάτι πολύ σημαντικό και θεώρησα σκόπιμο να της απευθύνω ένα μήνυμα...» - Η όλο νόημα αναφορά της Νικολούλη στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πληροφορήθηκα κάτι πολύ σημαντικό και θεώρησα σκόπιμο να της απευθύνω ένα μήνυμα...» - Η όλο νόημα αναφορά της Νικολούλη στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Το βράδυ της Παρασκευής 23/6 προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Φως στο Τούνελ και η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε για άλλη μία φορά να σοκάρει το τηλεοπτικό με τις αποκαλύψεις για τις υποθέσεις με τις οποίες ασχολήθηκε (δείτε εδώ την ανατριχιαστική εξέλιξη για το πτώμα της 27χρονης στην Κω).

Πριν αποχαιρετήσει, όμως, τους τηλεθεατές, η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει άλλο ένα μήνυμα προς την Ρούλα Πισπιρίγκου (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει την προηγούμενη φορά), την γυναίκα η οποία βρίσκεται στη φυλακή εδώ και μήνες, με τους δικαστές και τους αστυνομικούς να αναζητούν στοιχεία για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Το νέο μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Για την υπόθεση της Πάτρας, για τη μητέρα, για τη Ρούλα που κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενη για την δολοφονία της μεγάλης της κόρη. Και θα ακολουθήσει και το δικαστήριο για τα άλλα δύο παιδιά. Θέλω να πω κάτι, γιατί πέρα από ρεπόρτερ που έψαχνε να βρει την αλήθεια, είχαμε και μια άλλη σχέση. Μιλούσαμε καθημερινά σχεδόν. Την έβλεπα, όσο και αν ακούγεται περίεργο, παράξενο και κάποιους μπορεί να τους εκνευρίζει, την έβλεπα και σαν άνθρωπο και σαν μητέρα. Είχαμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση.

Κάποια στιγμή λοιπόν πληροφορήθηκα κάτι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερο και θεώρησα σκόπιμο να της απευθύνω ένα μήνυμα μέσα από την τηλεόραση. Αλλά μετά μια δεύτερη σκέψη και πιο δυνατή, μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα να της δώσω αυτό το μήνυμα που θα ήθελα, γιατί πραγματικά είναι κάτι σημαντικό. Εξάλλου ξέρει η ίδια πού μπορεί να με βρει. Ας το αφήσουμε εδώ, να μην το πάμε παραπέρα», είπε χαρακτηριστικά.