Φως στο Τούνελ: «Θέλω να της θυμίσω κάτι...» - Άναυδοι όλοι με το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: «Θέλω να της θυμίσω κάτι...» - Άναυδοι όλοι με το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Το βράδυ της Παρασκευής 9/6 η Αγγελική Νικολούλη (δείτε την εδώ όπως δεν την έχετε ξαναδεί στην παραλία) στην εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Φως στο Τούνελ, ασχολήθηκε με πολλές υποθέσεις που έχουν μείνει άλυτες για πολύ καιρό, ακόμη και χρόνια, και μία από αυτές είναι και εκείνη του της κτηνοτρόφου στην Καβάλα, όπου βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα και κακώσεις.

Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η ίδια, αναφερόμενη στα ενδεχόμενα που παραμένουν ανοιχτά, επέστρεψε στην υπόθεση της Πάτρας και στην Ρούλα Πισπιρίγκου και θέλησε να περάσει ένα μήνυμα στην 34χρονη μητέρα που κατηγορείται για την δολοφονία των τριών παιδιών της.

Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη στην Ρούλα Πισπιρίγκου

«Είδε την υπόθεση Πάτρας. Επανέρχομαι σε αυτή, γιατί την έχω ζήσει πάρα πολύ. Θα ήθελα και εγώ γιατί σε δύο βδομάδες θα κλείσουμε, να στείλω ένα μήνυμα στη μητέρα της Πάτρας. Εμμέσως πλην σαφώς θα καταλάβει. Θέλω να της θυμίσω κάτι, θα καταλάβει. Ανθρώπινα... γιατί και ένα δικαστήριο βρίσκεται σε εξέλιξη! Όταν κλείσουμε…».

Διαβάστε επίσης: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Δεν επιθυμεί να βγει το διαζύγιο της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Και λίγο πριν το τέλος, η παρουσιάστρια θέλησε να αποκαλύψει στο κοινό της πότε ακριβώς θα ρίξει αυλαία για το καλοκαίρι.