Τραγουδούσε όλο το βράδυ τα κομμάτια του - Η εμφάνιση της Ασημένιας Καμτσή στη συναυλία του συντρόφου της, Νίκου Οικονομόπουλου

Full in love!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Ασημένια Καμτσή
NDP / Instagram / Ασημένια Καμτσή

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του, καθώς πέρα από την επαγγελματική του επιτυχία βιώνει και την προσωπική, αφού πρόσφατα έγινε νονός στον γιο του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από την βάφτιση), ενώ βρίσκεται και σε σχέση με μία μελαχρινή καλλονή, η οποία τον έχει "ξετρελάνει".

Ο λόγος για την Ασημένια Καμτσή, με την οποία φαίνεται πως ήρθαν πιο κοντά, πριν λίγους μήνες, όπου βρέθηκαν στο Παρίσι για τα γυρίσματα του video clip «Πρέπει, δεν πρέπει». Αν και το πρόγραμμα του τραγουδιστή είναι δύσκολο, λόγω της καλοκαιρινής περιοδείας του, προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο ώστε να συναντιούνται, με το μοντέλο να προσπαθεί να διευκολύνει τον καλό της με όποιο τρόπο μπορεί (δείτε εδώ την εμφάνισή τους στα μπουζούκια μαζί με τους γονείς της νεαρής).

Η εμφάνιση της Ασημένιας Καμτσή στη συναυλία του συντρόφου της, Νίκου Οικονομόπουλου

Τις προάλλες, δηλαδή, όπου ο καλλιτέχνης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για συναυλία, εκείνη έδωσε το παρόν στο Θέατρο Γης και τραγουδούσε όλη την ώρα τα κομμάτια του από τις κερκίδες. Δημοσίευσε, μάλιστα, και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

6 Ελληνίδες που είχαν σχέση με τον τραγουδιστή στο παρελθόν

Πρώτη ήταν η Χριστίνα Σάλτη με την οποία είχε ένα έντονο φλερτ ο τραγουδιστής όταν ήταν συμπαίκτες στο Dream Show στον Alpha.

Από τις πιο σοβαρές σχέσεις τους η οποία φαινόταν πως θα καταλήξει και στα σκαλιά της εκκλησίας, ήταν με την Ευαγγελία Αραβανή η οποία έληξε άδοξα, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν.

Ακόμα ένας μεγάλος έρωτας ήταν με την Βίκυ Κάβουρα. Η σχέση τους είχε κρατήσει περίπου 1,5 χρόνο, ενώ φήμες τους ήθελαν να επανασυνδέθηκαν τον χειμώνα του 2020, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Παράλληλα, από τη ζωή του όπως έχει κυκλοφορήσει, έχουν περάσει η χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ και η πρώην παίκτρια του GNTM, Σοφία Ζαχαριάδου.

Φήμες τον ήθελαν ζευγάρι και με την πρώην Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά, ωστόσο επίσης το γεγονός δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ.