«Είμαι και κάπως φορτισμένη, κάπως περίεργα, δεν έχω κοιμηθεί...» - Συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη για το τέλος του Open Weekend

«Όταν ξημερώσει αυτή η μέρα που σηματοδοτεί το τέλος μιας ωραίας πορείας και ενός ωραίου κύκλου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαι και κάπως φορτισμένη, κάπως περίεργα, δεν έχω κοιμηθεί...» - Συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη για το τέλος του Open Weekend

Τελευταία εκπομπή είναι η σημερινή (24/6) για το Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη και η παρουσιάστρια εμφανίστηκε έξω από το στούντιο του OPEN για να καλωσορίσει το κοινό της ντυμένη στα κίτρινα και εμφανώς μαυρισμένη. Δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της για το τέλος της σεζόν και έτσι θέλησε να πει δυο λόγια.

Το άγχος ήταν μεγάλο, λες και είναι η πρεμιέρα, με την ίδια να εξηγεί πως τελειώνει ένας πολύ όμορφος κύκλος για εκείνη και θέλει να θυμάται μόνο τα καλά (δείτε εδώ εάν θα συνεχίσει και του χρόνου).

Συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη στην τελευταία εκπομπή του Open Weekend

«Όπως ξεκίνησαν όλα φέτος, έτσι επιλέξαμε και να τελειώσουν. Σήμερα είναι το τελευταίο Open Weekend και δεν θα σας κρύψω ότι είμαι και κάπως φορτισμένη, κάπως γλυκά, περίεργα, συναισθηματικά διαφορετικά σήμερα. Δεν έχω κοιμηθεί. Έχω κοιμηθεί 2-3 ώρες το βράδυ και θα μου πείτε "γιατί, είναι πρεμιέρα;". Στην πρεμιέρα συνηθίζεται να έχεις άγχος.

Είναι αυτό που πολλές φορές, όταν είσαι στα μισά της χρονιάς ή στον διαρκή αγώνα να βγει η εκπομπή και να τα πάμε καλά, λες "πότε θα έρθει η τελευταία μέρα;". Και όταν ξημερώσει αυτή η μέρα που σηματοδοτεί το τέλος μιας ωραίας πορείας και ενός ωραίου κύκλου, γιατί το σίγουρο είναι ότι η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια με αυτήν που αφήνουμε σήμερα, τότε αισθάνεσαι όλα τα όμορφα.

Πολλές φορές έχουμε οι άνθρωποι την τάση σε κάθε ολοκλήρωση ενός κύκλου να θυμόμαστε τα όμορφα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Αυτά σκεφτόμουν κι εγώ χθες το βράδυ, ένα όμορφο ταξίδι που φτάνει για το καλοκαιράκι στο τέλος του», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Εάν είναι στα πλάνα του καναλιού, έχει καλώς, αν δεν είναι, υπάρχουν κι άλλοι» - "Κόλαφος" ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη δική του εκπομπή στο OPEN