«Εάν είναι στα πλάνα του καναλιού, έχει καλώς, αν δεν είναι, υπάρχουν κι άλλοι» - "Κόλαφος" ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη δική του εκπομπή στο OPEN

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εάν είναι στα πλάνα του καναλιού, έχει καλώς, αν δεν είναι, υπάρχουν κι άλλοι» -

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος παραχώρησε μερικές δηλώσεις σε αυτή για το τηλεοπτικό του μέλλον και την συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη στο OPEN και συγκεκριμένα στο Open Weekend.

Ο ίδιος έχει δείξει την πρόθεσή του να κάνει κάτι παραπάνω στο κανάλι, ωστόσο θεωρεί πως εάν η πρόταση δεν του έρθει από εκεί, ίσως έρθει από κάποιο κανάλι, αφήνοντας τα υπονοούμενά του. Παρόλα αυτά, δεν έχει να πει τίποτα κακό για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την παρουσιάστρια, με την οποία δεν θα ήθελε ποτέ να βρεθεί απέναντι (δείτε εδώ τις δικές της δηλώσεις).

"Κόλαφος" ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το OPEN

«Δεν έχω ιδέα τι έχει σκοπό να κάνει η Ελένη. Θεωρώ ότι αν ήταν να πάει στο Star θα μας το είχε πει, αλλά ακόμα κι αν είναι κάτι σε εξέλιξη λογικό είναι να σκεφτεί πράγματα που θέλει να κάνει, είναι επαγγελματίας», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εννοείται ότι θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι δικό μου. Το θέλω και είναι κάτι που το έχω κουβεντιάσει. Περνάω καλά εκεί που είμαι, αλλά θέλω και την εξέλιξη, το κάτι παραπάνω. Το "θα έπρεπε" είναι σχετικό, κανείς δεν μας έχει τάξει κάτι. Το συζητάω, το επιδιώκω και, εάν είναι στα πλάνα του καναλιού, έχει καλώς. Αν δεν είναι, πάμε παρακάτω, υπάρχουν κι άλλοι. Και άλλοι να κάνουν αυτό που κάνω εγώ και άλλα να κανάλια να κάνουν αυτό που θέλω».

Ενώ σε άλλο σημείο, δήλωσε: «Το έχουμε κατακτήσει το να είμαστε φίλοι με την Ελένη. Και αύριο να σταματήσουμε να δουλεύουμε, φίλοι θα είμαστε. Απέναντί της δεν θα πήγαινα, χωρίς να το σκεφτώ καν. Θα το έβρισκα προδοτικό».

Και κατέληξε για το τέλος της εκπομπής γι' αυτή τη σεζόν: «Εμείς ξέρουμε ότι τελειώνουμε 30 Ιουνίου, την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, κάπου εκεί. Μπορεί να βγούμε και με τη νέα κυβέρνηση, ποτέ δεν ξέρεις!».

Διαβάστε επίσης: «Θα μιλάω για όποιον θέλω αγάπη μου» - «Όχι δε μπορείς»: Τσακώθηκαν Τσολάκη & Κωνσταντάρας στον αέρα του Open Weekend