Σίσσυ Χρηστίδου: «Αφού δύο παρουσιάστριες φύγανε, γιατί τον αναγκάζουν να...» - Ανέβηκαν οι τόνοι στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την εκπομπή του Λιάγκα

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε εμπορικά όταν κάναμε μαζί το πρωινό» είπε η παρουσιάστρια

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αφού δύο παρουσιάστριες φύγανε, γιατί τον αναγκάζουν να...» - Ανέβηκαν οι τόνοι στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την εκπομπή του Λιάγκα

Η ξαφνική αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1, πριν καλά καλά τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν, έχει γίνει το θέμα συζήτησης των ημερών. Η ηθοποιός-παρουσιάστρια αποχώρησε φανερά ενοχλημένη με γεγονότα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες, χωρίς ποτέ να αποκαλύπτει εάν αυτά αφορούν τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες της στο πάνελ ή τα πρόσωπα στο παρασκήνιο (δείτε τα δύο πρόσωπα που διέγραψε μετά την αποχώρησή της).

Το θέμα σχολιάστηκε και σήμερα στα τηλεοπτικά πάνελ. Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του Mega, η Σίσσυ Χρηστίδου, τοποθετήθηκε τόσο για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά και τις παρουσιάστριες που πέρασαν από το πλευρό του.

Τα καρφιά της Σίσσυς Χρηστίδου για τον ANT1

«Αν είσαι κανάλι λες “θέλω γυναικείο πρωινό” και παίρνεις έναν άνθρωπος που θέλει να το κάνει ή λες “θέλω τον Γιώργο Λιάγκα που δεν θέλει να κάνει εμπορικά και γυναικεία θέματα” και κάνω μία εκπομπή πάνω του. Αυτό το πράγμα, αφού δύο παρουσιάστριες και τρεις αν βάλουμε μέσα και τη Φαίη Σκορδά, φύγανε από αυτό το project, δεν ξέρω, μου κάνει εντύπωση γιατί επιμένουν και τον πιέζουν να παρουσιάσει μια τέτοια εκπομπή», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Παύλος Σταματόπουλος θύμισε τα λόγια του Γιώργου Λιάγκου που είχε πει "ως άντρας δεν μπορώ να υποστηρίξω γυναικεία θέματα" και επεσήμανε πως είναι λογικό, ρωτώντας τη Σίσσυ Χρηστίδου αν εκείνη όταν έκανε πρωινό με τον Γρηγόρη Aρναούτογλου χειριζόταν εμπορικά θέματα. «Είχαμε εμπορικά, τα έκανα εγώ, η Ράνια Θρασκιά... και ο Γρηγόρης. Υπάρχουν και εμπορικά που μπορούν να σταθούν σ' αυτές τις εκπομπές ανάλογα το προφίλ του παρουσιαστή» εξήγησε η παρουσιάστρια.

«Αυτό που συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας λέει: “εγώ δεν θέλω εμπορικά”... γιατί τον αναγκάζουν τον άνθρωπο από αυτό το κανάλι να κάνει μια εκπομπή με ένα τέτοιο περιεχόμενο; Ο άνθρωπος δε θέλει τέτοια εκπομπή, το λέει και το ξαναλέει» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.