Έπεσαν και τα unfollow - Τα δύο πρόσωπα που διέγραψε η Μαρία Κορινθίου μετά την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Ράγισε το γυαλί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Κορινθίου
Instagram / Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου αποχώρησε πρόωρα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 λίγες ημέρες πριν τελειώσει η εκπομπή και λήξει το συμβόλαιό της με τον σταθμό, με την ίδια να δείχνει φανερά ενοχλημένη με γεγονότα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες, χωρίς ποτέ να αποκαλύπτει εάν αυτά αφορούν τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες της στο πάνελ ή τα πρόσωπα στο παρασκήνιο (δείτε εδώ την μακροσκελή ανάρτησή της για τα πρόσωπα που συμπάθησε και αυτά που δεν την "κέρδισαν" όσο έμεινε στο κανάλι).

Παρόλα αυτά, μία κίνησή της πρόδωσε την αλήθεια και τα πρόσωπα με τα οποία "έχει θέμα". Τις περισσότερες φορές μόλις μία φιλία ή συνεργασία ξεκινά, πέφτουν follow στα social media και έτσι "επικυρώνεται" και για το κοινό η οποιαδήποτε σχέση.

Τα δύο πρόσωπα που έκανε unfollow η Μαρία Κορινθίου μετά την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Κάθε φορά που κάτι "χαλάει" όμως αρχίζουν τα unfollow. Η ηθοποιός, λοιπόν, διέγραψε δύο πρόσωπα από την εκπομπή και είναι και τα πιο τρανταχτά! Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φωτεινή Πετρογιάννη. Μπορεί οι δυο τους να την ακολουθούν ακόμα, όμως εκείνη τους έχει αφαιρέσει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από...» - Το πρώτο ξεκαθάρισμα του Λιάγκα για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

Πετρογιάννη Λιάγκας Κορινθίου follow

Πετρογιάννη Λιάγκας Κορινθίου unfollow

Όλο το παρασκήνιο

Μόλις μέσα σε μια γραμμή ο ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας 19/6 αποχαιρέτησε την Μαρία Κορινθίου τόσο από το Πρωινό του όσο και γενικά από τον σταθμό (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση). Τι συνέβη άραγε αυτή την φορά;

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού φεύγοντας από το συγκεκριμένο πόστο, που μετά από λίγο καιρό ανέλαβε η Μαρία Κορινθίου και τώρα φεύγει κι αυτή, να άφησε πολλά ερωτηματικά πίσω της για το τι συνέβη, αφού ποτέ δεν δήλωσε ούτε άφησε να εννοηθεί κάτι, η Μαρία από την άλλη όμως, με τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις της δείχνει εντόνως την δυσαρέσκειά της.

Η χαριστική βολή για τον σταθμό φαίνεται να ήταν η δήλωση που έκανε η Μαρία Κορινθίου μέσα στο ΣΚ: «Η κατάσταση είναι… Amber Alert, αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής. Κι εγώ δεν την έχω πια. Δεν έχω πια υπομονή, την έχω χάσει με το Πρωινό» (δείτε εδώ το βίντεο και τι άλλο είπε).

Κάπως έτσι ο σταθμός αποφάσισε να επισπεύσει το αποχαιρετιστήριο! Πως να κρατούσε άλλωστε έναν άνθρωπο που δεν περνάει καθόλου καλά εκεί;

Ο τσακωμός με την Φωτεινή

Όπως αποκαλύφθηκε, βέβαια, στην εκπομπή happy day ένα από τα σκηνικά που είχαν αρχίσει να δημιουργούν ένταση στην Μαρία ήταν κι ένας τσακωμός που είχε με την Φωτεινή, στα καμαρίνια της εκπομπής για κάτι σκουλαρίκια...

Η Λίτσα Πατέρα το πρόβλεψε

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η αγαπημένη κυρία Λίτσα τα ξέρει όλα! Την Παρασκευή 16/6 που ήταν και η τελευταία ημέρα της Μαρίας στο Πρωινό στις προβλέψεις της είπε τα πάντα με εκείνη να ξεφυσά!