«Δε θέλω καμία επαφή με...» - Πυρ και μανία ο Τριαντάφυλλος παίκτη του Survivor All Star

Τα καρφιά για την ηλικία του Τάκη Καραγκούνια

«Δε θέλω καμία επαφή με...» - Πυρ και μανία ο Τριαντάφυλλος παίκτη του Survivor All Star

Στο τελευταίο Open Weekend της τηλεοπτικής σεζόν φιλοξενήθηκε ο Τριαντάφυλλος και φυσικά σχολίασε τα πρόσωπα του Survivor. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, είχε κάνει αίσθηση με την παρουσία του στο Survivor, αλλά και μετά την αποχώρησή του συνέχισε να απασχολεί, αφού σε κάθε του συνέντευξη σχολίαζε τα πρόσωπα που είναι στο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά, σχολίασε τις δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια στην κάμερα της εκπομπής και έδωσε τη δική του απάντηση για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου αλλά και τις σχέσεις του με τον Σάκη Κατσούλη
(δείτε όσα είχε πει ο Τριαντάφυλλος για τον γάμο Κατσούλη-Ρουμελιώτη).

Φουντώνει η κόντρα Τριαντάφυλλου-Καραγκούνια


«Δεν το περίμενα να αποχωρήσει ο Βασάλος, ήταν μία άσχημη έκπληξη. Μπορεί να μην ήταν καλός παίκτης αγωνιστικά αλλά νομίζω ότι του άξιζε να είναι στον τελικό», δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας, στην κάμερα του Open Weekend. «Τον αγαπώ τον Τριαντάφυλλο όμως πολλές φορές φτάνει στα άκρα. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αυτό για τον Κωνσταντίνο».

«Κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι ο Ντάφυ θα είναι ο κουμπάρος των Κατσούλη-Ρουμελιώτη αλλά τώρα τελευταία έμαθα ότι δε θέλει ούτε να τον βλέπει», είπε, επίσης, ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Όταν ο Βασάλος πήγαινε με το πούλμαν στο αεροδρόμιο, αντί να σκέφτεται το ταξίδι και πώς θα είναι εκεί χωρίς τους δικούς του, έλεγε "τι θα κάνουμε τώρα που δεν έχουμε τον παίκτη που θα κάνει το 60%;" Ειρωνευόταν...Γι’ αυτό το έκανα κι εγώ αυτό», απαντά ο Τριαντάφυλλος, ενώ για τον Τάκη, λέει: «τον έχω στηρίξει και το ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος. Είναι μαγκιά του που ένας 50χρονος πήγε εκεί και έκανε όλα αυτά που έκανε. Όταν ήμασταν με τον Σάκη και την παρέα του στο μαγαζί του, του έλεγα "μακριά από τους Amigos" και μου έλεγε ναι και μετά τους έβλεπα μέσα να λένε ο ένας τον άλλο "φίλε μου". Εγώ δεν θέλω καμία σχέση».