«Δεν θα πάω στο γάμο τους γιατί....» - Σε τεντωμένο σκοινί οι σχέσεις Τριαντάφυλλου με Κατσούλη και Μαριαλένα

Το... τέταρτο πρόσωπο ο Γιώργος Κόρομι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θα πάω στο γάμο τους γιατί....» - Σε τεντωμένο σκοινί οι σχέσεις Τριαντάφυλλου με Κατσούλη και Μαριαλένα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου στον ΣΚΑΙ, παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το Survivor All Star και πιο συγκεκριμένα, για τον Σάκη Κατσούλη ο οποίο όπως έχει δηλώσει τον πρόδωσε και πλέον δεν μπορεί να κάνει παρέα μαζί του.

Αφορμή στάθηκε η φιλία που ανέπτυξε με τον Γιώργο Κόρομι μέσα στο All Star, ενώ είχαν δώσει όρκο να μην έρθουν κοντά, εξαιτίας των όσων τους είχε κάνει στο Survivor 4.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον Σάκη Κατσούλη

«Δεν είμαι αγνώμων από το Survivor. Με έμαθε όλη η νεολαία μέσα από αυτό», ανέφερε αρχικά για το Survivor.

Και συνέχισε για τη σχέση του πλέον με τον Σάκη Κατσούλη: «Ήταν αδερφός μου. Αλλά από τη στιγμή που πούλησε τον όρκο μας, εγώ γιατί να είμαι με τον Σάκη; Αυτό μπορεί να φαίνεται γελοίο σε εσάς και να το κοροϊδεύετε, αλλά παιδιά δώσαμε όρκο. Μπορούμε με τους Amigos να είμαστε φίλοι, μόνο ότι δεν θα είμαστε ποτέ με τον Κόρο γιατί έκανε χίλια και στην Μαριαλένα και στον Σάκη και σε εμένα. Μου έλεγε ο “εγώ με αυτόν ποτέ, να πέσει φωτιά να με κάψει" και πας του φτιάχνεις κοτσιδάκια και λες στην Μαριαλένα από εδώ αδερφό σου; Όχι, δεν θα πάω στο γάμο τους. Δηλώνω εδώ στον ΣΚΑΙ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω φίλος με κάποιον που με έχει πουλήσει» - δείτε εδώ ποιον θέλει πλέον νικητή.

Στο τέλος αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του βήματα: «Είπα εγώ ότι θα είμαι σε πάνελ; Είπα ότι συζητάω κάτι ωραίο και βλέπουμε. Αν ταιριάζει με το βράδυ που δουλεύω; Θα μπορέσω να το κάνω;»

Ο Τριαντάφυλλος πρόδωσε όλη την αλήθεια - Η φωτογραφία που "καίει" την παραγωγή

Ένας από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές του Survivor all star είναι αναντίρρητα ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μπορεί φέτος να μην είναι στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να σχολιάζει τα γεγονότα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός τραγουδιστής μιλά με αρκετά αιχμηρά λόγια και δίνει στεγνά την παραγωγή για την αντιμετώπιση που έχει απέναντι σε κάποιους παίκτες.

Αυτή τη φορά, λοιπόν και συγκεκριμένα στο 29/5 επεισόδιο (δείτε εδώ όλα τα highlights), ο Ντάφυ «τσάκωσε» ένα μικρό λάθος την ώρα που αγωνιζόταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Τα χρώματα που έπρεπε να φτιάξουν οι παίχτες μπερδεύτηκαν αλλά η παραγωγή έκανε σαν να μη συνέβη ποτέ.

undefined