Η ενόχληση της Λίτσας Πατέρα σε ερώτηση για την αποχώρηση της Κορινθίου από το «Πρωινό» - «Σας παρακαλώ τώρα...»

«Όταν είσαι 33 χρόνια σε μια δουλειά, καταλαβαίνεις γιατί μπορεί να γίνεται αυτό...» είπε

Η ενόχληση της Λίτσας Πατέρα σε ερώτηση για την αποχώρηση της Κορινθίου από το «Πρωινό» - «Σας παρακαλώ τώρα...»

Τη Λίτσα Πατέρα συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για το Πρωινό και την αιφνίδια αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου. Η Μαρία Κορινθίου αποχώρησε πρόωρα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 λίγες ημέρες πριν τελειώσει η εκπομπή και λήξει το συμβόλαιό της με τον σταθμό, με την ίδια να δείχνει φανερά ενοχλημένη με γεγονότα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες, χωρίς ποτέ να αποκαλύπτει εάν αυτά αφορούν τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες της στο πάνελ ή τα πρόσωπα στο παρασκήνιο.

Η αγαπημένη αστρολόγος ανοίγει πάντα τα χαρτιά της και σταματάει πάντα μετά την εκπομπή για να απαντήσει στους δημοσιογράφους, που την περιμένουν. Η ίδια θα παραμείνει στον ΑΝΤ1, κανάλι το οποίο αγαπά και με το οποίο είναι συνδεδεμένη, ενώ ρωτήθηκε αν στη θέση της Μαρίας Κορινθίου θα υπάρξει κάποια άλλη.

Η απάντησή της για το ενδεχόμενο να είναι η Κατερίνα Στικούδη στη θέση της Μαρίας Κορινθίου

«Σας παρακαλώ τώρα. Πρέπει να έχουμε ελπίδα για όλα, έχουμε μπροστά μας εκλογές, να πάει η Ελλάδα καλύτερα και το Πρωινό, που έζησε τόσα χρόνια να πάει κι αυτό καλύτερα. Όταν αρχίσουμε για κάτι να σας πω. Δεν ήμουν εγώ εδώ την ώρα που άκουσα ότι αντέδρασε η Μαρία Κορινθίου. Δεν το ξέρω αυτό» είπε η Λίτσα Πατέρα.

«Όταν είσαι 33 χρόνια σε μια δουλειά, αντιλαμβάνεσαι γιατί μπορεί να γίνεται αυτό -μπορεί να έχουμε εμπορικό κι άρα να εισπράξουμε χρήματα- και το δικαιολογείς. Την άλλη μέρα μπορεί να πεις περισσότερα…» είπε η Λίτσα Πατέρα, ενώ σχολίασε πως δεν είχε προβλέψει την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου.

Για το ενδεχόμενο να βρίσκεται η Κατερίνα Στικούδη του χρόνου στην εκπομπή είπε: «Δεν το ξέρω, πρέπει να αποφασίσει ο ΑΝΤ1 και να δούμε το ωροσκόπιό της».