«Μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε» - Η αινιγματική ατάκα της Τσολάκη στην Αυλαία του Open Weekend

«Δεν είναι εύκολοι οι αποχαιρετισμοί...»

«Μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε» - Η αινιγματική ατάκα της Τσολάκη στην Αυλαία του Open Weekend

Αυλαία έριξε η εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη. Το Σάββατο 24 Ιουνίου η παρουσιάστρια του Open αποχαιρέτησε κι ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τον κόσμο που τους αγκάλιασε.

Φανερά συγκινημένη για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, έστειλε ευχές για καλό καλοκαίρι και κάποιους από τους συνεργάτες της φαίνεται πως δεν θα τους έχει μαζί της την επόμενη χρονιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν μια δεμένη ομάδα κι αυτό έβγαινε και στο γυαλί (δείτε εδώ το καρφί της για το τηλεοπτικό μέλλον του Λάμπρου Κωνσταντάρα), ενώ σε πολλές αναρτήσεις τους βλέπαμε κι εκτός εκπομπής να περνούν χρόνο μαζί και να διασκεδάζουν.

Τα συγκινητικά λόγια της Ελένης Τσολάκη

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μου δώσατε τη δυνατότητα να κάνω αυτό το ταξίδι, να ζήσω αυτές τις πανέμορφες στιγμές που δεν φαντάστηκα ποτέ μου ότι θα ζήσω. Μου έχετε γεμίσει την ψυχή μου με εικόνες. Σας ευχαριστώ γιατί χωρίς να μας ανταμείβατε εσείς, δεν θα ήμασταν εμείς εδώ», είπε η Ελένη Τσολάκη απευθυνόμενη στους τηλεθεατές.

Ενώ ευχαριστώντας τους συνεργάτες της, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Δεν είναι εύκολοι οι αποχαιρετισμοί. Αυτή είναι μια αλήθεια γιατί μετά από εδώ ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του. Μερικοί θα ξαναβρεθούμε, μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε, μπορεί με άλλους να τα πούμε στο μέλλον. Κανείς δεν ξέρει…».

«Ήταν μια χρονιά που εμένα με ωρίμασε και με δυνάμωσε πάρα πολύ και σαν επαγγελματία και σαν άνθρωπο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους γι’ αυτό», είπε στο φινάλε της εκπομπής, στέλνοντας ευχές για το καλοκαίρι.