Αναλαμβάνει εκπομπή και δεν το κρύβει ο Τριαντάφυλλος - Άφησε άφωνη την Τσολάκη

Στήλη άλατος η παρουσιάστρια με δύο ατάκες του

Αναλαμβάνει εκπομπή και δεν το κρύβει ο Τριαντάφυλλος - Άφησε άφωνη την Τσολάκη

Στο τελευταίο Open Weekend της τηλεοπτικής σεζόν φιλοξενήθηκε ο Τριαντάφυλλος, το πρωί του Σαββάτου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε το κέφι με τις επιτυχίες του και ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό. Η εμφάνιση του περιελάμβανε τραγούδι, χορό και φυσικά σχολιασμό του Survivor All Star (δείτε όσα είπε για Τάκη Καραγκούνια, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη).

Στήλη άλατος άφησε, ωστόσο, την παρουσιάστρια της εκπομπής, όταν ανακοίνωσε on air ότι πρόκειται να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Open το καλοκαίρι, μαζί με την Μαριάντα Πιερίδη και την Φελίσια Τσαλαπάτη. Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και αρκετό διάστημα, με τον ίδιο μεταξύ σοβαρού και αστείου να δηλώνει με κάθε τρόπο την επιθυμία του για εκπομπή.

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου

«Στο καλύτερο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης, παιδιά, στο Open από Δευτέρα με Παρασκευή, Ντάφυ πρωινό ετοιμαστείτε να λέμε την πιο γλυκιά καλημέρα. Η Φελίσια Τσαλαπάτη, αυτό το όμορφο κορίτσι, το δροσερό και η Μαριάντα Πιερίδη η θεά, τριάδα φωτιά. Εγώ θα είμαι, δεν ξέρω αν θα είμαι αλλά λέω τα δικά μου τώρα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα κάνω promo σε όλους, αλλά ξέρετε κάτι; Νο Ντάφυ, no party».

Η ατάκα που άφησε άφωνη την Τσολάκη

Η ατάκα του Τριαντάφυλλου, μετά την προβολή των αγαπημένων στιγμών των συντελεστών της εκπομπής, άφησε άφωνη την παρουσιάστρια.

«Φίλε, με συγκινήσατε τώρα. Ότι τελειώνει έτσι, σας έβλεπα εκεί τα προσωπάκια σας ωραία, οι selfie. Εντάξει, δεν θα είστε του χρόνου πάλι;» είπε ο Τριαντάφυλλος. «Τώρα κι εσύ βαλτός είσαι; Ποιος σε έστειλε; Από ποια κάμερα, εκπομπή κάνεις πέσιμο;» απάντησε η Ελένη Τσολάκη.