«Θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της εικόνας τους....» - Η νέα αινιγματική ανάρτηση του πρώην της Δήμητρας Βαμβακούση στο instagram

«Ουαί και αλίμονο!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - NDP
Instagram - NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι δύο πρόσωπα από το χώρο της showbiz, που σίγουρα είναι πολύ κοντά με τις κοινές εξόδους τους να πληθαίνουν, ωστόσο οι ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν τη σχέση τους.

Το σίγουρο σε κάθε περίπτωση είναι, πως περνάνε χρόνο μαζί, με την πίστη τους στο θεό να τους ενώνει, αφού πριν λίγο καιρό είχαν επισκεφτεί μαζί τον πνευματικό τους, που βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Για πολλούς λοιπόν, το κομμάτι αυτό της προβολής, που έχουν πάρει Αγγελόπουλος και Βαμβακούση θεωρήθηκε, πως χλευάστηκε μέσα από το νέο τραγούδι, που κυκλοφόρησε ο πρώην της Dr. Pips (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ο ίδιος μέσα από μία νέα ανάρτησή του στο instagram έδωσε τη δική του απάντηση.

H αινιγματική ανάρτηση του Dr. Pips στο instagram

«Όταν είσαι αναγνωρισμένος διδάκτωρ από τρία Πανεπιστήμια, ζεις χρόνια εκτός Ελλάδος στο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο του κόσμου κάνοντας έρευνα στην ανακάλυψη φαρμάκων και κάποιοι Έλληνες σε κατηγορούν ότι κάνεις μουσική/τέχνη για να γίνεις διάσημος στην Ελλάδα που δε μένεις καν εκεί. ????????????

Είναι ανησυχητικώς ενδεικτικό, ότι κάποια "πρότυπα" που έχουν οι νέοι, τους έπεισαν, ότι είναι φυσιολογικό όλοι να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της εικόνας τους και της λαοφιλίας τους. Ουαί και αλίμονο, πόσο άσχημοι είμαστε αν η εικόνα μας και το πόσο αρέσουμε έγινε ιδανικό, αγαθό και προτεραιότητα;

Υπάρχουν και άνθρωποι που αποδίδουν στην τέχνη τον πραγματικό, αναφαίρετο, δημοκρατικό σκοπό της, δίχως κίνητρα, δίχως ανάγκη για δημοσιότητα, δίχως τυχοδιωκτικές αφορμήσεις:

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ», έγραψε ο Dr. Pips.

H πρόσφατη απάντηση του Αγγελόπουλου για τη σχέση του με τη Βαμβακούση

O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έδωσαν μαζί το παρόν στην χθεσινοβραδινή (19/6) απονομή βραβείων Μad 2023 με τους δύο να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, που τους πλησίασε.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφο για τη σχέση τους είδαμε τον Αγγελόπουλο να ξεφεύγει πολύ έξυπνα.

«Αυτό που μας απασχολεί είναι ότι έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση και με τη Δήμητρα σαφέστατα και με τον Τάσο, που κάνουμε πράγματα για τα παιδιά με το φύλακα άγγελο», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.