«Δεν ξέρω αν θα είμαι...» - Αμφίβολο το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Αναστασόπουλου στον ΑΝΤ1

Τι θα συμβεί μέσα στο καλοκαίρι με τη δημοσιογράφο - παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω αν θα είμαι...» - Αμφίβολο το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Αναστασόπουλου στον ΑΝΤ1

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα πρόσωπο, στο οποίο φαίνεται να ποντάρει ο ΑΝΤ1, καθώς η δημοσιογράφος μαζί το Καλημέρα Ελλάδα ανέλαβε παράλληλα δική της εκπομπή, με την Αρένα να συνεχίζεται και μέσα στο καλοκαίρι (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της Αναστασοπούλου στην πρεμιέρα της).

Η ίδια όπως έχει αποκαλύψει έχει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα καθώς τις καθημερινές ξυπνάει πολύ νωρίς για να βγάλει εις πέρας τις υποχρεώσεις του Καλημέρα Ελλάδα, καθώς υπάρχει μεγάλη προετοιμασία από πίσω.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε η Αναστασοπούλου το Σάββατο 24/6 στην κάμερα του Open Weekend μίλησε για τα επαγγελματικά της πλάνα, καθώς δε θα σταματήσει από τον ΑΝΤ1 μέχρι και τον Ιούλιο.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Η Αρένα θα τελειώσει τέλη Ιουλίου. Έχουμε ακόμα δρόμο δηλαδή, έχουμε 5 εκπομπές ακόμα. Δεν το ξέρω ακόμα (αν θα είμαι) στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ό,τι μου ζητήσει το κανάλι μου να κάνω θα το κάνω όπως πάντα. Διακοπές θα πάω τον Αύγουστο. Έχουμε δουλειές πολλές από Σεπτέμβριο να ξεκουραστούμε λίγο και ερχόμαστε να τα πιάσουμε όλα από την αρχή», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Οι τελευταίες δηλώσεις της Αναστασοπούλου για τον Παπαδάκη

«Εγώ τον Φοίβο τον λατρεύω οπότε τι να πω, του έχω φοβερή συμπάθεια παρότι δεν γνωριζόμασταν πριν. Τον θεωρώ εξαιρετικό επαγγελματία, εξαιρετικό δημοσιογράφο και καταπληκτικό παιδί. Δεν ξέρω αν έχει κληρονομήσει αυτό που έχει ο Γιώργος ή αν έχει κάτι διαφορετικό, ξέρω όμως ότι είναι καταπληκτικός σε αυτό, που κάνει και είναι εξαιρετικό παιδί. Καλά αστειεύτηκε ο Γιώργος, αλλά τι να σου σχολιάσω εγώ τον Γιώργο που μιλάει τον γιο του;», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.