Τα βρήκαν Βίκυ Καγιά & Έλενα Χριστοπούλου - Η μυστική συνάντησή τους

Όλο το παρασκήνιο

NDP
NDP

Η Βίκυ Καγιά και η Έλενα Χριστοπούλου, που κάποτε συνεργάζονταν στο GNTM, μετά το τέλος της συνεργασίας τους, δε διατήρησαν επαφές. Όχι μόνο απομακρύνθηκαν, αλλά η σχέση τους ψυχράνθηκε, με καρφιά και σπόντες να πετάγονται εκατέρωθεν.

Στα φετινά MAD VMA συναντήθηκαν τυχαία και ήρθαν πάλι κοντά.

Πώς έγινε η επανασύνδεση Βίκυς Καγιά και Έλενας Χριστοπούλου

Όπως αποκαλύφθηκε το Σάββατο 24/6 στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, οι δύο κυρίες βρέθηκαν η μία απέναντι στην άλλη, σε τυχαία συνάντησή τους στη βραδιά απονομής των βραβείων των Mad και ήρθαν και πάλι κοντά. Οι φήμες είχαν πάρει φωτιά για τη σχέση τους, αλλά όσα ξέραμε για παρεξηγήσεις και κόντρες φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βίκυ Καγιά δεν πρόκειται να κάνει κάτι τηλεοπτικά αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, καθώς έχει ανάγκη από ξεκούραση και διακοπές. (δείτε εδώ την ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με το Star)

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το μέλλον του Shopping Star

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Βίκυ Καγιά σε δημόσια έξοδο της και την ρώτησαν τόσο για την απόφαση της να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την τηλεόραση και την αποχώρηση από το Shopping Star, ενώ αναφέρθηκε και στις φιλίες της.

«Δεν εμμένω στην άποψη μου να είμαι εκτός τηλεόρασης. Είναι μια ανάγκη μέσα μου. Κάποια στιγμή φτάνεις σε αυτό το σημείο», ανέφερε αρχικά για την απόφαση της να αποχωρήσει από το Star και να κάνει ένα διάλειμμα. «Δε θα διαλέξω κανέναν για τη θέση μου στο Shopping Star. Θα είμαστε εκεί να βοηθήσουμε», συνέχισε για το νέο κύκλο του show μόδας που θα έχει άλλο/η παρουσιαστή/στρια.