«Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό» - Η ενόχληση της Βίκυς Καγιά σε ερώτηση για την συνεργασία της με το STAR

Λίγες μέρες πριν λήξει το συμβόλαιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό» - Η ενόχληση της Βίκυς Καγιά σε ερώτηση για την συνεργασία της με το STAR

Εδώ και λίγο καιρό η Βίκυ Καγιά έχει κάνει γνωστό πως αποχωρεί από το κανάλι του STAR και δίνει τέλος σε μία πολυετή συνεργασία, κάτι που σημαίνει πως μαζί με αυτή τελειώνει και ο ρόλος της στο Shopping Star, αλλά και στο GNTM.

Η ίδια, λοιπόν, αναφέρει πως δεν γνωρίζει τίποτα για τους πιθανούς της αντικαταστάτες, ενώ σε οποιαδήποτε συνέντευξή παραχωρεί εξηγεί πως δεν έχει κάνει συζητήσεις με άλλα κανάλια για την επόμενη σεζόν και την Δευτέρα 29/5 μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του Happy Day, αμέσως θέλησε να αλλάξει θέμα, τονίζοντας ότι το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να ξεκουραστεί και να τελειώσει τις δουλειές που έχουν μείνει "ανοιχτές" με τον σταθμό (δείτε εδώ πότε λήγει το συμβόλαιό της).

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για την λήξη της συνεργασίας της με το STAR

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι' αυτό ακόμα, πραγματικά σας το λέω. Δεν είναι η ώρα ούτε η στιγμή. Θέλω να τελειώσω τις δουλειές μου με το καλό, να αποχαιρετιστώ με το αγαπημένο μου κανάλι, να ξεκουραστώ και λιγάκι και μετά να συζητήσουμε ότι υπάρχει και αν υπάρχει. Όχι με το ζόρι, τίποτα με το ζόρι», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Η Βίκυ Καγιά είναι...» - Για πρώτη φορά η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκαλύπτει παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες του GNTM

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στα γυρίσματα του Shopping Star

Η ίδια, πριν λίγες μέρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τι πραγματικά γίνεται με την ίδια, πίσω από τις κάμερες της εκπομπής μόδας.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια το καταδιασκεδάζει και απολαμβάνει όσο τίποτα τα τελευταία γυρίσματα. Φορώντας ένα λουλουδάτο σύνολο για το γύρισμα επεισοδίου, χορεύει και τραγουδάει μπροστά στις κάμερες.