Πρωινό μας: «Πέρασαν 2,5 χρόνια...» - Η απάντηση της Χριστοπούλου μετά την είδηση για το ''ξύλωμα'' του πάνελ

Μένει ή φεύγει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρωινό μας: «Πέρασαν 2,5 χρόνια...» - Η απάντηση της Χριστοπούλου μετά την είδηση για το ''ξύλωμα'' του πάνελ

Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend, οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 24/6 με την ίδια να μιλάει αναλυτικά για το μέλλον της στην εκπομπή ''Πρωινό μας''.

Η manager έχει απολαύσει στο έπακρο, όπως έχει επιβεβαιώσει, που ήταν μέλος του συγκεκριμένου πάνελ, ωστόσο τελευταία έχει ακουστεί, πως η ομάδα της Φαίης Σκορδά θα αλλάξει ολόκληρη την επόμενη σεζόν.

Μέσα από τις δηλώσεις της Χριστοπούλου δε μπορεί να αντιληφθεί κανείς πλήρως τι θα συμβεί, επιβεβαιώνοντας ωστόσο, πως έκανε ραντεβού με το κανάλι και σύντομα να ανακοινωθούν τα νέα (δείτε εδώ αν θα συνεχίσει η Γραμμέλη).

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου για το μέλλον της στο Πρωινό μας

«Εγώ εδώ με την Φαίη συνεχίζουμε μέχρι τις 14 Ιουλίου συνεχίζουμε κανονικότατα από εκεί και πέρα δεν έχω καμία ιδέα. Ήταν ένα ραντεβού εποικοδομητικό, πολύ ωραίο και αγαπησιάρικο. Πέρασαν τα 2-2,5 χρόνια, έμεινα θα δούμε. Είναι απολογισμός είναι 2,5 χρόνια περάσανε.

Για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να κάνω καμία παύση. Έτσι έχουν γράψει. Και να ήξερα και να ξέρω δεν μπορώ να τα πω αυτά πουθενά. Τα εν οίκω μη εν δήμω», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σκορδά για το μέλλον του Πρωινού μας

«Όταν έχω να πω κάτι, το λέω δημοσίως και έχω απαντήσει και σε συναδέλφους που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και έχω και προσωπική σχέση με τους περισσότερους και έχω συνεργαστεί. H εκπομπή μας πρωταγωνίστησε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και θέλω να πω κάτι… Δεν είχα καμία ενημέρωση», ανέφερε η Φαίη Σκορδά σχετικά με την ομάδα της και τις αλλαγές στην εκπομπή της για τη νέα σεζόν.

Την ενημέρωση σχετικά με την αλλαγή ώρας την είχα δύο – τρεις εβδομάδες πριν, αμέσως μετά τις εκλογές. Αυτό το συζητάμε με θετική διάθεση με το κανάλι για να βρεθεί ακόμη κάτι καλύτερο. Μια πιο σωστή ώρα για την εκπομπή. Σχετικά όμως με τους συνεργάτες, ποιοι θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή, αν θα είμαστε σε αυτή την εκπομπή.

Επειδή δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες κουβέντες φαντάζομαι, εκτός αν μου το κρύβετε όλοι και δεν μου το λέτε, είναι πολύ άβολο. Είναι ένα κομμάτι που αφορά 100% το κανάλι», είπε η Φαίη Σκορδά.