Αναβάλλεται ο γάμος Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου & Κώστα Πηλαδάκη;

Η απάντηση του μοντέλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού μιλώντας για τον πολυπόθητο γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Η ίδια έχει κάνει γνωστό, πως έχει δεχτεί πρόταση από τον επιχειρηματία και πως σιγά σιγά θα γίνουν οι κατάλληλες ετοιμασίες για την ημέρα του μυστηρίου χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες για το μυστήριο.

Μέσα από τη νέα της συνέντευξη η Παναγιωτακοπούλου μίλησε ξανά για το κομμάτι του γάμου αφήνοντας να εννοηθεί, πως δεν ακυρώνεται ο γάμος, αλλά πως πηγαίνει πίσω λόγω επαγγελματικών υποχρελωσεων.

Δείτε επίσης: «Δε σας λέω ψέματα...» - Τι συμβαίνει με το γάμο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου & του Κώστα Πηλαδάκη

Οι δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για το γάμο της με τον Πηλαδάκη

Τελικά θα παντρευτείς ή όχι; Υπάρχει ολόκληρο σενάριο για αυτό… Σε ποια φάση είστε με τον σύντροφό σου;

Εγώ είμαι σε φάση που θα παντρευτώ, όμως υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα επαγγελματικά που «τρέχουν»… Έχω δηλώσει ότι θα παντρευτώ, απλώς καταντάει άβολο να απαντάω πότε θα παντρευτώ, όπως και όλες οι ερωτήσεις γύρω από τον γάμο.

Άρα σύμφωνα με όλα αυτά που μου λες, δεν έχει οριστεί το πότε θα γίνουν όλα αυτά.

Όχι δεν έχουν κλειστεί όλα αυτά…

Ο γάμος είναι μια επιθυμία σου κι όχι κάτι που θα γίνει σε 1-2 μήνες;

Τα έχω συζητήσει τα του γάμου.

Παναγιωτακοπούλου & Πηλαδάκης

Ο γάμος με τον Πηλαδάκη στην Μυκονο και οι σχέσεις με τα παιδιά του από την Ντορέττα

«Δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει ο γάμος και σου μιλάω ειλικρινά γιατί προέκυψε το θέατρο με τις πρόβες και τα σεμινάρια, έχει και ο Κώστας συνέχεια δουλειά, δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Δεν θέλω και καμία τρομερή προετοιμασία. Το σκεφτόμαστε για τη Μύκονο. Εμείς θέλουμε να γίνει ένα τεράστιο πάρτι, να γουστάρουν οι δικοί μας άνθρωποι. Δεν θα το έλεγα ότι καλέσουμε πολύ κόσμο. Δεν έχω φτιάξει λίστα γάμου δεν σας κάνω πλάκα. Θα το πω στους καλεσμένους ένα μήνα πριν, δεν χρειάζεται νωρίτερα».

«Κουμπάρα θα είναι η Λεάννα Μάρκογλου και η κολλητή μου που είμαστε από το γυμνάσιο φίλες, η Κλαρίτσα μου η αγαπημένη. Ο γαμπρός έχει πολλούς κουμπάρους» , είπε αρχικά για το γάμο της (δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν).

«Είμαστε τρία χρόνια μαζί με καπάρωσε. Είμαστε το μόνο ζευγάρι που αλήθεια δεν τσακωνόμαστε, απλά μπορεί να μην μιλάμε μέσα στο σπίτι και μετά απλά σαν να μην συνέβη τίποτα. Γνωριστήκαμε σε επαγγελματικό ραντεβού αρχικά και μετά έτυχε μέσω παρέας και ξαναβγήκαμε δύο - τρεις φορές και πολύ μετά ήρθε το ερωτικό. Δεν με φλέρταρε στην αρχή ο Κώστας, ήταν πολύ κύριος».

«Δεν ήμουν ποτέ το άτομο που σκεφτόμουν τα παιδιά. Σκεφτόμουν ότι "δεν ξέρω αν θελήσω παιδιά". Τα αγαπούσα τα παιδιά, αρκεί να μην ήταν δική μου ευθύνη. Είμαι πολύ καλή με τα παιδιά και πραγματικά τα αγαπάω, απλά δεν θα ήθελα γιατί το θεωρώ πολύ μεγάλη ευθηνή. Δεν ξέρω μελλοντικά αν θα γίνει, αλλά σε πρώτη φάση έχω προτεραιότητα τη δουλειά. Με τα παιδιά του Κώστα η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή. Είναι πολύ καλά παιδιά». εξομολογήθηκε.