«Έφτασα σε σημείο να μην έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη» - Κορυφαίο όνομα στην ελληνική μουσική βιομηχανία αποκαλύπτει

Στιχουργός των μεγαλύτερων επιτυχιών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Είναι γνωστό, πως πίσω από κάθε επιτυχημένο τραγουδιστή κρύβεται ένα ταλαντούχος στιχουργός και συνθέτης, που δημιούργησαν από κοινού ένα κομμάτι, που είχε όλες τις προοπτικές να γίνει hit και να αγαπηθεί από τον κόσμο.

Η Ελλάδα διαθέτει πολλούς και καλούς στιχουργούς με την Εύη Δρούτσα να αποτελεί μία από αυτούς, καθώς τα κομμάτια, που έχει γράψει σε κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές έχουν μείνει στην ιστορία (δείτε εδώ την τεράστια συγκίνηση της Δρούτσα όταν άκουσε on air τον Πασχάλη Τερζή).

Την Παρασκευή 23/6 η Εύη Δρούτσα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με την ίδια να εξομολογείται, πως έχει γράψει πάνω από 1.600 τραγούδια, ωστόσο δε μπορεί να πει, πως έχει βγάλει χρήματα.

Τα δύσκολα χρόνια για πολύ γνωστή στιχουργό

«Δεν έχω βγάλει λεφτά από τα τραγούδια μου. Δεν ζήταγα λεφτά για να γράψω ένα τραγούδι. Ας μην γυρίσουμε στην αχαριστίας. Τώρα υπάρχουν άνθρωποι, η Έλενα Γκρέκου, που πριν δει το τραγούδι μού έφερε τα χρήματα. Ο Τριαντάφυλλος μού λέει, «να κάνω μια συναυλία για σένα». Και μόνο που το είπε…

Επίσης, ο Πασχάλης Τερζής με φώναξε Χριστούγεννα στο μαγαζί και μου έδωσε έναν φάκελο με λεφτά. Θα μου πεις, τι είναι... από αυτά ζούμε! Έφτασα σε σημείο να μην έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη και καθόμουν και κοίταγα. Τι μπορείς να κάνεις;

Όταν πρέπει να μεγαλώσεις ένα παιδί μόνη σου, να έχεις μαζί την αδελφή σου, η οποία δούλευε πάρα πολύ, πως θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα; Τότε υπήρχε το καλό πως υπήρχε η IP και αυτό που λένε «τότε μας έκλεβαν» ωραία πάρτε τώρα λεφτά, ποιος είναι που δεν κλέβει», είπε η Εύη Δρούτσα.