«Τhe End» - Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη μετά την αυλαία του Open Weekend

Έκλεισε 2 σεζόν στο Οpen

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 24/6 ήταν μια γλυκόπικρη ημέρα για την Ελένη Τσολάκη, η οποία μαζί με την ομάδα της από το Open Weekend έριξε αυλαία ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη σεζόν στο Open.

Η παρουσιάστρια δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς αποχαιρέτησε αγαπημένο της συνεργάτη (δείτε εδώ) μαζί με τον κόσμο, που την στήριξε όλα αυτά τα δύο χρόνια, που κράτησε την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Κλείνοντας η Τσολάκη δεν έκανε σαφές αν η εκπομπή κόβεται ή συνεχίζεται κάτι, που δε μπορεί να ξεκαθαριστεί και από την πρώτη ανάρτηση, που έκανε στο instagram το Σάββατο 24/6 λίγο μετά το φινάλε.

H πρώτη ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη μετά το μεγάλο φινάλε του Open Weekend

«Τhe end….❤️
Μόνο ευγνωμοσύνη!!!❤️», έγραψε η Ελένη Τσολάκη.

Η συγκίνησή της στην τελευταία εκπομπή

«Όπως ξεκίνησαν όλα φέτος, έτσι επιλέξαμε και να τελειώσουν. Σήμερα είναι το τελευταίο Open Weekend και δεν θα σας κρύψω ότι είμαι και κάπως φορτισμένη, κάπως γλυκά, περίεργα, συναισθηματικά διαφορετικά σήμερα. Δεν έχω κοιμηθεί. Έχω κοιμηθεί 2-3 ώρες το βράδυ και θα μου πείτε "γιατί, είναι πρεμιέρα;". Στην πρεμιέρα συνηθίζεται να έχεις άγχος.

Είναι αυτό που πολλές φορές, όταν είσαι στα μισά της χρονιάς ή στον διαρκή αγώνα να βγει η εκπομπή και να τα πάμε καλά, λες "πότε θα έρθει η τελευταία μέρα;". Και όταν ξημερώσει αυτή η μέρα που σηματοδοτεί το τέλος μιας ωραίας πορείας και ενός ωραίου κύκλου, γιατί το σίγουρο είναι ότι η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια με αυτήν που αφήνουμε σήμερα, τότε αισθάνεσαι όλα τα όμορφα.

Πολλές φορές έχουμε οι άνθρωποι την τάση σε κάθε ολοκλήρωση ενός κύκλου να θυμόμαστε τα όμορφα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Αυτά σκεφτόμουν κι εγώ χθες το βράδυ, ένα όμορφο ταξίδι που φτάνει για το καλοκαιράκι στο τέλος του», είπε χαρακτηριστικά.