«Οι άνθρωποι πρέπει να πάνε εκεί που θέλουν» - Έσπασε η φωνή της Τσολάκη αποχαιρετώντας τον Κωνσταντάρα

Όσα είπε για το νέο επαγγελματικό βήμα του συνεργάτη της - Έπεσε στην αγκαλιά του

«Οι άνθρωποι πρέπει να πάνε εκεί που θέλουν» - Έσπασε η φωνή της Τσολάκη αποχαιρετώντας τον Κωνσταντάρα

Η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Λάμπρο Κωνσταντάρα από το Open Weekend που έριξε αυλαία σήμερα Σάββατο. Φανερά συγκινημένη για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, έστειλε ευχές για καλό καλοκαίρι και κάποιους από τους συνεργάτες της φαίνεται πως δεν θα τους έχει μαζί της την επόμενη χρονιά.

Φήμες, που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν τον δημοσιογράφο να μετακομίζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά (δείτε την αινιγματική ατάκα της Ελένης Τσολάκη στο κλείσιμο της εκπομπής).

Η αγκαλιά και τα λόγια της Ελένης Τσολάκη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πήρε αρχικά τον λόγο. «Δεν είμαι καλός στα συναισθήματα -πιο πολύ στα γραπτά. Θα κάτσει όλο αυτό μέσα μου και θα μου λείψει μεθαύριο. Το έζησα δύο σεζόν στο Open Weekend κι άλλη μία στο Καλοκαίρι #not. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα! Είχαμε πάρα πολλά ups, πολύ λίγα downs και δεν τσακωθήκαμε ποτέ και δεν το έχω συναντήσει ξανά αυτό, να μην υπάρχει ούτε μισή μαύρη στιγμή. Δεν είναι μόνο τηλεοπτικό αυτό που λέω. Ήταν στιγμές με αγάπη. Κάναμε κάτι πολύ δύσκολο με λίγα εφόδια. Το πρόσημο είναι θετικό και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους» είπε και αγκάλιασε την παρουσιάστρια. «Θέλω να σου δώσω μία μεγάλη και ξεχωριστή αγκαλιά γιατί εξαιτίας σου ήρθα εδώ».

Η Ελένη Τσολάκη είπε: «Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια και πάντα έχω στο μυαλό και την καρδιά μου ότι οι άνθρωποι πρέπει να προχωράνε και να ανοίγουν τα φτερά τους εκεί που θέλουν και πιστεύουν ότι πρέπει να πάνε. Εγώ όπου και να είμαι, θα είμαι εδώ για εσένα και ξέρω ότι έχω κερδίσει έναν φίλο. Κι εγώ σε ευχαριστώ για τα 2,5 χρόνια, ήσουν πολύ σημαντικός συνεργάτης για εμένα. Έτσι κι αλλιώς θα είμαστε φίλοι».