Σε πολυτελές σκάφος στη Μύκονο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές του Γιάννη Σπαλιάρα με την νέα του σύντροφο

Εκείνος λιαζόταν και εκείνη έβγαινε από την καμπίνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας συνειδητά και οι συνεντεύξεις που παραχωρεί είναι σπάνιες. Παρόλα αυτά, έχει γίνει γνωστό πως πέρα από την επαγγελματική του επιτυχία, τα προσωπικά του είναι ακόμη καλύτερα, καθώς είναι τρελά ερωτευμένος με μία νεαρή και έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα μαζί της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια).

Αν και προσπαθεί να την κρατήσει μακριά από τις κάμερες και τους παπαράτσι, το μοντέλο εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr στη Μύκονο, σε ένα πολυτελές σκάφος, να λιάζεται φορώντας το μαγιό του, την ώρα που η καλή του έβγαινε από αυτό με το καλοκαιρινό της outfit που αποτελείται από ένα σετ σε μπλε χρώμα με έντονα λευκά prints.

Διακοπές σε σκάφος στη Μύκονο με την αγαπημένη του ο Γιάννης Σπαλιάρας

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα και όπως ο σύντροφός της, έτσι και η ίδια φορούσε γυαλιά ηλίου στο πρόσωπό της, ενώ μέσα από τις φωτογραφίες διακρίνει κανείς πως δεν είναι μόνοι τους στο σκάφος, αλλά έχουν δίπλα τους καλή παρέα.

Διαβάστε επίσης: «Μου αρέσουν οι λίγο τρελές γυναίκες» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Γιάννης Σπαλιάρας

Σπαλιάρας Μύκονος

Σύντροφος Σπαλιάρα

Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση

Μάλιστα, το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την σύντροφό του στα σοκάκια της Μυκόνου, όπου βρέθηκαν για να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές. Ήταν ήδη γνωστό πως το μοντέλο είναι σε σχέση, ωστόσο πρώτη φορά μας έδειξε το πρόσωπο της αγαπημένης του.

«Το σκέφτομαι, η ζωή μας είναι απρόβλεπτη όπως και η δουλειά μας. Δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα ερωτευτούμε, μπορεί τώρα, μπορεί αύριο, μπορεί ποτέ. Είμαι καλά, είμαι όμορφα, ωραία», είχε πει το μοντέλο σε συνέντευξη του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ενώ μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, εξηγώντας πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα με την σύντροφό του, έχοντας συγκατοικήσει και επισήμανε πως δεν θεωρεί απίθανο το να ακούσουμε για τον γάμο τους το επόμενο διάστημα.

Η κάμερα του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι να περπατά ερωτευμένο στα σοκάκια του νησιού και να απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν άφησε λεπτό το χέρι της αγαπημένη του, ενώ είχαν πολλές τρυφερές στιγμές μεταξύ τους.

Γιάννης Σπαλιάρας σύντροφος Μύκονος

Γιάννης Σπαλιάρας σύντροφος