Eρωτευμένος ξανά ο Γιάννης Σπαλιάρας - Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 28/4 και πέρα από το Survivor All Star, για το οποίο εξήγησε πως δεν ήταν και η πιο εύκολη εμπειρία της ζωής του, μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα μηνύματα που δέχεται από θαυμάστριες στα social media.

Με αφορμή, λοιπόν, τα μηνύματα αυτά ρωτήθηκε εάν του έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφού απάντησε πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ποτέ στα σοβαρά, έφτασε η στιγμή να απαντήσει για την φάση στην οποία βρίσκεται στα ερωτικά του.

Διαβάστε επίσης: «Δεν έχω καμία πρώην μέσα» - "Άστραψε και βρόντηξε" ο Γιάννης Σπαλιάρας για τα ειδύλλια του Survivor All Star

Έκανε το επόμενο βήμα με την σχέση του ο Γιάννης Σπαλιάρας

«Το σκέφτομαι, η ζωή μας είναι απρόβλεπτη όπως και η δουλειά μας. Δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα ερωτευτούμε, μπορεί τώρα, μπορεί αύριο, μπορεί ποτέ. Είμαι καλά, είμαι όμορφα, ωραία», αρκέστηκε να πει το μοντέλο για την δημιουργία οικογένειας, χωρίς να δηλώνει εάν βρίσκεται σε σχέση ή όχι.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, μετά το τέλος της προβολής του βίντεο, αποκάλυψε πως ο ίδιος βρίσκεται σε σχέση και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, εξηγώντας πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα με την σύντροφό του, έχοντας συγκατοικήσει και επισήμανε πως δεν θεωρεί απίθανο το να ακούσουμε για τον γάμο τους το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: «Από τότε που έχασα τον πατέρα μου...» - Ρίγη συγκίνησης με τις δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα

Τι δήλωνε για την προσωπική του ζωή

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής 12/6/21, και μετά τις δηλώσεις του για τον ρατσισμό που δέχονται οι όμορφοι άνθρωποι, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, για την προσωπική του ζωή, αλλά και την καριέρα του γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέφερε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για ένα νέο σόου που έχει σχέση με τον αθλητισμό και είναι κάτι που θα τον ενδιέφερε πολύ. Μάλιστα, όσον αφορά τα ριάλιτι εξήγησε ότι δεν είναι κάτι που θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί σχετικά με την παρουσίαση, εκτός εάν η αμοιβή ήταν πολύ καλή. Για τα προσωπικά του δεν αποκάλυψε πολλά, αλλά άφησε υπονοούμενα για την ύπαρξη κάποιας σχέσης.

«Συζητάω για ένα αθλητικό παιχνίδι στην τηλεόραση. Δεν έχω υπογράψει ακόμα αλλά είμαι πολύ θετικός», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Στην τηλεόραση δεν μπορώ να δω ερωτικά ριάλιτι. Δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι. Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω τέτοιο πρότζεκτ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ γιατί και το οικονομικό είναι σημαντικός παράγοντας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου και να σκεφτώ την οικογένεια σε 2 – 3 περιπτώσεις. Μου αρέσουν οι αυθόρμητες γυναίκες, οι ανεξάρτητες και λίγο τρελές θα έλεγα. Αυτήν την στιγμή μπορεί να είμαι σε μια σχέση μπορεί και όχι, δεν βγάζω τις σχέσεις μου προς τα έξω».