«Δεν έχω καμία πρώην μέσα» - "Άστραψε και βρόντηξε" ο Γιάννης Σπαλιάρας για τα ειδύλλια του Survivor All Star

«Θυμίζει άλλο ριάλιτι, ερωτικού περιεχομένου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν έχω καμία πρώην μέσα» -

Στο Happy Day του ALPHA εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 13/3 ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με το Survivor All Star, στο οποίο γίνεται "χαμός" σε κάθε επεισόδιο με τα προσωπικά και τις σχέσεις των διαγωνιζόμενων.

Ιδιαίτερα όσον αφορά το κομμάτι των δεσμεύσεων και των συντρόφων μέσα και έξω από το παιχνίδι, το διάσημο μοντέλο άφησε τα υπονοούμενά του με την ατάκα του, ξεμπροστιάζοντας όλους όσους βρέθηκαν στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο, βγάζοντας προς τα έξω τι συμβαίνει στο σπίτι τους.

Το σχόλιο του Γιάννη Σπαλιάρα για το Survivor All Star

«Δεν περιμέναμε έτσι το Survivor, θυμίζει άλλο ριάλιτι, ερωτικού περιεχομένου. Love Island μάλλον. Κάτι παίχτηκε με την παραγωγή. Δεν έχει νόημα να μπω, δεν έχω καμία πρώην μέσα», είπε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.

Φυσικά, σύμφωνα με τα τελευταία νέα στο νησί, τα φώτα πέφτουν προς τον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου, με την διαμάχη τους μετά από την απιστία του πρώτου στη δεύτερη, να μην έχει τέλος (δείτε εδώ ποια παίκτρια χτύπησε τον Ιωαννίδη στα παρασκήνια).

Στην κάμερα, όμως, της εκπομπής μίλησε και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία απλά δήλωσε ότι «όλοι οι παίκτες πουλάνε ριάλιτι».

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Κυριολεκτικά μακελειό θα γίνει απόψε 13/3 στο Survivor All Star! Εκεί που φάνηκε πως είχαν πάρει λίγο κεφάλι οι Μπλε, αυτή η εβδομάδα δεν φαίνεται να τους έχει πάει και πολύ καλά από το ξεκίνημά της και μόνο. Η πρώτη ασυλία της Κυριακής 12/3, μια πολύ σημαντική ασυλία αφού συνοδεύεται κι από φαγητό, τους γονάτισε.

Μετά την ήττα τους οι Μπλε πήγαν για ακόμα μια φορά στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Παρά το γεγονός πως αυτή την φορά ακούστηκαν κι άλλα ονόματα πέρα από του Γιώργου Ασημακόπουλου, αυτός ήταν και πάλι ο πρώτος που έπεσε στον τάκο, δεν την γλίτωσε!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, όμως, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα πάρει το αίμα του πίσω απόψε αφού... η ομάδα του (μια ομάδα που δεν θέλει ούτε να βλέπει μπροστά του) θα χάσει και θα βγάλει όχι έναν αλλά ούτε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση! Τρεις θα βγουν στον τάκο απόψε και τα ονόματα είναι... βόμβα (δείτε τα εδώ).