Δανάη Μπάρκα: «Όταν τον ρώτησε η Φαίη τι λέγατε κατ' ιδίαν, αποκάλυψε ότι ο Μητσοτάκης του είπε...» - Η άγνωστη συνομιλία ανάμεσα σε Τσίπρα & Κυριάκο

«Είμαι πολύ κατά, είμαι έξαλλος», ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πλατό για τους πολιτικούς αρχηγούς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Όταν τον ρώτησε η Φαίη τι λέγατε κατ' ιδίαν, αποκάλυψε ότι ο Μητσοτάκης του είπε...» - Η άγνωστη συνομιλία ανάμεσα σε Τσίπρα & Κυριάκο

Καλεσμένοι στην εκπομπή του MEGA, Κοινωνία Ώρα Mega, βρέθηκαν την Κυριακή 25/6 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Δανάη Μπάρκα για να μιλήσουν για τις εκλογές 2023, σχολιάζοντας τους πολιτικούς αρχηγούς, την δραστηριότητά τους, κάνοντας παράλληλα αποκαλύψεις που πιθανώς να μη γνώριζαν πολλοί.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μάλιστα, θέλησε να απαντήσει για όσα δημοσίευαν στα social media οι πρόεδροι των κομμάτων όλο αυτό το διάστημα, με τους λογαριασμούς τους στο tik tok να έχουν πάρει φωτιά, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του.

«Το παράκαναν λίγο με το twitter και με το tik tok, με όλο αυτό που ξεκίνησαν με τα social media. Είμαι πολύ κατά, είμαι έξαλλος. Δεν μπορώ την έλλειψη μέτρου, σε οτιδήποτε. Όταν νιώθεις πως ξαφνικά έχεις μπροστά σου έναν πολιτικό που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολιτικός και τώρα ξαφνικά έχει παιδιά, έχει πατέρα, έχει μητέρα, έχει φίλους κολλητούς, έχει αγαπημένη ομάδα και όλα αυτά ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές, ε δεν θα το χάψω, γιατί σημαίνει ότι ήταν αποστασιοποιημένος και τα τέσσερα χρόνια και ξαφνικά με θυμήθηκε. Και το κάνουν και άγαρμπα επίσης», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: «Σαν να έχει κάνει διάφορες επιτυχημένες θεραπείες ανανέωσης στο πρόσωπο» - Χαμός στην Κοινωνία Ώρα Mega για τον Αλέξη Τσίπρα

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την άγνωστη συνομιλία Τσίπρα - Μητσοτάκη

Η Δανάη Μπάρκα, από την άλλη πλευρά, μίλησε για τις συνεντεύξεις που έχει πάρει από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αποκάλυψε πως οι δυο τους είχαν μια συζήτηση μετά τις συνεχόμενες συνεντεύξεις που παραχωρούσαν.

«Αποκάλυψε ο κ. Τσίπρας σε μία συνέντευξη, νομίζω στην Φαίη Σκορδά αν δεν κάνω λάθος, ότι όταν τον ρώτησε η Φαίη τι λέγατε κατ' ιδίαν, αποκάλυψε ότι ο κύριος Μητσοτάκης του είπε "είδα την συνέντευξη σου στο Πάμε Δανάη και ήταν ωραία". Οπότε μάθαμε ότι έγινε μια κουβέντα».