Μελαχρινή με ανοιχτόχρωμο δέρμα & πολύ ψηλή - Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Γιάνη Βαρουφάκη, Ξένια

Μοιάζουν λέτε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μελαχρινή με ανοιχτόχρωμο δέρμα & πολύ ψηλή - Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Γιάνη Βαρουφάκη, Ξένια

Σήμερα, Κυριακή 25/6, η μέρα είναι αφιερωμένη στις εκλογές 2023, καθώς θα ολοκληρωθεί ο δεύτερος γύρος. Ένας ένας οι πολιτικοί αρχηγοί έφτασαν στα κοντινά τους εκλογικά κέντρα και ψήφισαν και ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος ωστόσο δεν πήγε μόνος του.

Δίπλα του βρισκόταν η κόρη του, Ξένια, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την καλλιτέχνιδα Δανάη Στράτου. Ο ίδιος έκανε στην άκρη για να περάσει εκείνη πρώτη και την πρόσεχε σαν τα μάτια του. Πρόκειται για μία κούκλα, με καστανά μαλλιά, ανοιχτόχρωμο δέρμα, πολύ ψηλή, η οποία εντυπωσίασε τον κόσμο που κοιτούσε τριγύρω για τον γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25.

Διαβάστε επίσης: «Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει ιδιοκτήτη γραφείου τελετών» - Το σχόλιο του Ζαχαράτου για το γραμματέα του ΜέΡΑ25

Αυτή είναι η κόρη του Γιάνη Βαρουφάκη

Η Πόπη Τσαπανίδου στην κάλπη με τον εγγονό της

Η Πόπη Τσαπανίδου πήγε να ψηφίσει αγκαλιά με τον εγγονό της, στον οποίο έχει τρελή αδυναμία, φωτογραφήθηκε μαζί του την ώρα που έριχνε τον φάκελο στην κάλπη και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναδημοσιεύοντας και τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα στην λεζάντα.

Αλέξης Τσίπρας:

«Στη σημερινή κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα, κρίνεται δηλαδή η ζωή μας για τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας. Κρίνεται αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτόν τον ρόλο, να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία αλλά και να παίξει και έναν ρόλο εξισορροπητικό στο πολιτικό σύστημα και τη δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο».

Πόπη Τσαπανίδου ψήφος