«Εγώ δέθηκα με έναν τρόπο πολύ γρήγορα...» - Οι νέες δηλώσεις του Μπουρδούμη μετά το διαζύγιο με τη Δροσάκη

Όσα είπε για το γιο του Αναστάση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εγώ δέθηκα με έναν τρόπο πολύ γρήγορα...» - Οι νέες δηλώσεις του Μπουρδούμη μετά το διαζύγιο με τη Δροσάκη

Την Κυριακή 25/6 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με τον ηθοποιό να αναλύει τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια αλλά και όσα έχουν αλλάξει στην προσωπική του ζωή.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου του με τη Λένα Δροσάκη έσκασε πριν από λίγους μήνες στα μέσα με το κοινό να πέφτει από τα σύννεφα με την είδηση μιας και οι δύο ενώ είχαν πάρει την απόφαση εξακολουθούσαν να κάνουν με πολιτισμό κοινές υποχρεώσεις τους.

Δείτε επίσης: «Το παιδί σιγά σιγά και εκείνο αρχίζει και...» - Η ζωή του Μπουρδούμη μετά το διαζύγιο από την Δροσάκη

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τη Λένα Δροσάκη

Φαίνεται, πως η απόφαση του χωρισμού πάρθηκε σε πολύ καλό κλίμα και μάλιστα από επιβεβαιώθηκε από τις νέες δηλώσεις του Μπουρδούμη, ο οποίος θύμισε σε όλους, που θα τον ενώνει για πάντα με τη Δροσάκη ο γιος τους, Αναστάσης.

«Ευχαριστούμε. Έτσι είναι ακριβώς. Ο Αναστάσης είναι με το έναν ή τον άλλον τρόπο θα μας ενώνει πάντα. Είναι πάνω από όλους. Είναι ένα παιδί της πανδημίας ο Αναστάσης τώρα κλείνει τα 3, γεννήθηκε στην πανδημία. Ήταν έγκυος την πρώτη καραντίνα. Νομίζω εγκυμοσύνη και καραντίνα μπορώ να δώσω σε κάποιους ανθρώπους ιδέες και κωμικά και δραματικά.

Επειδή ήταν άλλες οι συνθήκες και εγώ δέθηκα με έναν τρόπο πολύ γρήγορα με τον Αναστάση. Ίσως σε μία άλλη κανονικότητα να μην υπήρχε αυτό το δέσιμο. Οπότε βλέπω ότι αυτή η δουλειά, που έγινε από την αρχή τώρα δρέπω τους καρπούς», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η πρώτη συνέντευξη του Μπουρδούμη μετά την ανακοίνωση διαζυγίου με τη Δροσάκη

«Είμαι σε μία φάση αναπροσαρμογής, έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου, αλλά το πιο σημαντικό τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Οπότε εκεί είναι η βάση, από εκεί ξεκινάνε όλα και εκεί ορίζονται όλα. Πλέον η σκέψη μου και ό,τι κάνω και πράττω ειδικά από όταν ήρθε ο γιος μου στη ζωή περιστρέφεται γύρω από εκείνον», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.