Εκλογές 2023: «Γιατί μου επιτίθεστε;» - Μεγάλη έκρηξη στον αέρα του Alpha ανάμεσα στο Γκλέτσο και το Στούμπο

''Άναψαν'' τα αίματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκλογές 2023: «Γιατί μου επιτίθεστε;» - Μεγάλη έκρηξη στον αέρα του Alpha ανάμεσα στο Γκλέτσο και το Στούμπο

Με ειδική εκπομπή είδαμε να βγαίνει το μεσημέρι της Κυριακής 25/6 ο Alpha στον αέρα εν όψει των εθνικών εκλογών και της δεύτερης φάσης με τις κάλπες να ανοίγουν από το πρωί της ίδιας ημέρας.

Στο στούντιο του σταθμού είδαμε να παρευρίσκονται πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής και όχι μόνο με τον Απόστολο Γκλέτσο να έρχεται σε αντιπαράθεση με την Δημήτρη Στούμπο σε συζήτηση για τον πόλεμο στη Ρωσία.

Οι δύο κύριοι διαφώνησαν έντονα, ωστόσο δεν κατέληξε κάπου η συζήτηση τους, καθώς έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν που υπηρέτησε ο καθένας την στρατιωτική του θητεία.

Δείτε επίσης: Το είπε και το έκανε - Η αιχμηρή κίνηση του Γκλέτσου με το ''γιαούρτωμα'' του Μητσοτάκη έφερε αντιδράσεις

Ο τσακωμός του Απόστολου Γκλέτσου με το Δημήτρη Στούμπο

Τα πρώτα ευτράπελα από τα εκλογικά κέντρα

Το ρεπορτάζ από τα κανάλια μας δίνει το δικαίωμα να μιλήσουμε και αυτή τη φορά για τα ευτράπελα, που έλαβαν χώρα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, καθώς δεν έδωσαν το παρόν μόνο οι συνηθισμένοι, απλοί πολίτες.

Όπως βλέπουμε παρακάτω άλλοι άσκησαν το εκλογικό του δικαίωμα μαζί με τα κατοικίδια τους, άλλοι μετά το γάμο με νυφικά και κοστούμια. Επίσης είδαμε φουστανέλες, νταούλια και όργανα αλλά και έναν 88χρονο κύριο, που δε διανοείται να μην ρίξει την ψήφο του στις εκλογές.