''Βόμβα'': Από το ''Αυτή η νύχτα μένει'' στο Maestro - Άντρας ηθοποιός εισβάλλει στο 2ο κύκλο της σειράς

Θα γίνει χαμός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Alpha tv
Alpha tv

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Maestro έχουν ξεκινήσει και μάλιστα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πολύ πρόσφατα φρόντισε να μας δώσει ένα καυτό spoiler για τη συνέχεια της σειράς, που θα μας καταπλήξει.

Το σενάριο ήδη από τον πρώτο κύκλο είχε πολύ ενδιαφέροντα σημεία, η σειρά γυρίστηκε σε πολύ ωραία σημεία της Ελλάδας και όσο για το καστ τα λόγια είναι περιττά με τους ηθοποιούς να χαρίζουν αξεπέραστες ερμηνείες.

Προσθήκες ηθοποιών θα δούμε στη δεύτερη σεζόν και μάλιστα σιγά σιγά γίνονται οι διαρροές με ηθοποιό από τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' να μπαίνει στο Maesrto και να το ανακοινώνει την Κυριακή 25/6 στο Καλύτερα δε γίνεται!

Ο λόγος για τον Κώστα Μπερικόπουλο, τη μεγάλη αγάπη της Διαμάντως.

Ο ηθοποιός από το Αυτή η νύχτα μένει που μπαίνει στο maestro

«Θα είμαι στη δεύτερη σεζόν του Maestro. Δε θα κάνω spoiler. Είναι ένας βασικός ρόλος, ο οποίος θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας», είπε ο Κώστας Μπερικόπουλος.

Spoiler για τον δεύτερο κύκλο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, την σεζόν που πέρασε, πραγματοποίησε την τηλεοπτική του επιστροφή, η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία, εφόσον το Maestro έγινε και η πρώτη ελληνική σειρά που κατάφερε να μπει στο Netflix. Η πρώτη σεζόν τελείωσε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, με την αποκάλυψη του δολοφόνου του Χαράλαμπου, σοκάροντας τους τηλεθεατές, ωστόσο απ' ότι φαίνεται η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο συγκλονιστική.

Μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει πολλά (δείτε εδώ το spoiler του θύτη, "Αντώνη"), ωστόσο μιας που ξεκίνησαν τα γυρίσματα οι ηθοποιοί αρχίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες από αυτά και έτσι λαμβάνουμε μερικά hint για όσα θα ακολουθήσουν.

Η Στεφανία Γουλιώτη, που υποδύεται την Αλεξάνδρα, την πρώην του μαέστρο, η οποία μετά τον χωρισμό τους αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της σε εξωσωματική, φαίνεται πως θα κρατήσει πράγματι το μωρό και η κοιλίτσα της θα φουσκώσει πολύ. Οι backstage φωτογραφίες της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη το μαρτυρούν άλλωστε! Θα δημιουργήσει αυτό πρόβλημα στον "Ορέστη και στην Κλέλια";

«..to say “Hello” to @maestroinblue.tvseries Season2. Πρώτο γύρισμα!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η πρωταγωνίστρια.