Εκλογές 2023: «Θέλεις να το κάνουμε εδώ τώρα...» - Μεγάλη ένταση μεταξύ Λιάνας Κανέλλη & Αλέξη Κούγια

«Τα φασισταριά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκλογές 2023: «Θέλεις να το κάνουμε εδώ τώρα...» - Μεγάλη ένταση μεταξύ Λιάνας Κανέλλη & Αλέξη Κούγια

Kαλεσμένοι σε πολιτική εκπομπή, που διαμορφώθηκε έκτακτα στο Mega την Κυριακή 25/6 εν όψει των εθνικών εκλογών είδαμε τη Λιάνα Κανέλλη και τον Αλέξη Κούγια μεταξύ άλλων προσώπων, που αντάλλαξαν απόψεις.

Δείτε επίσης: Το είπε και το έκανε - Η αιχμηρή κίνηση του Γκλέτσου με το ''γιαούρτωμα'' του Μητσοτάκη έφερε αντιδράσεις

Τα αίματα άναψαν ανάμεσά τους μετά την κυκλοφορία του πρώτο αποτελέσματος του Exit poll από το οποίο έγινε γνωστό, πως κατά πάσα πιθανότητα θα μπει στην ελληνική βουλή το ακροδεξιό κόμμα ''Σπαρτιάτες''.

Η ένταση ανάμεσα σε Λιάνα Κανέλλη και Αλέξη Κούγια

«Άρκεσαν λίγες ημέρες για να αλλάξουν το όνομα οι φασίστες και να είναι στη Βουλή. Πώς μπορείς να αντιδράσεις σε μια δημοκρατία; Δεν μπορείς. Και δυστυχώς ίσως είναι καλύτερα να είναι προσκήνιο οι φασίστες και να μπορεί να τους παρακολουθεί ο ελληνικός λαός μέσα στη Βουλή. Καθιστούμε τους δικαστές συνταγματολόγους...», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Είπες δύο εξοργιστικά πράγματα που δεν στέκουν. Μιλάς για τον Κασιδιάρη και του κάνεις διαφήμιση. Με τον ίδιο τρόπο του κάνατε διαφήμιση όλοι. Δεν καταλαβαίνεις τώρα το ρητορικό σχήμα; Θέλεις να το κάνουμε εδώ τώρα Διογένης; Αποκλείεται, δεν θα κάνουμε show πίστας. Δυο κουβέντες μόνο, αν νομιμοποιούμαι εδώ να μιλήσω γι αυτόν...Άφησε με να τελειώσω. Δεν θα παίξω αυτό το παιχνιδάκι», του απάντησε η Λιάνα Κανέλλη.

Σε άλλο κανάλι την ίδια ώρα ''αρπάχτηκαν'' Γκλέτσος και Παγώνη

Μια ειδικά διαμορφωμένη εκπομπή εν όψει των εθνικών εκλογών βγήκε στον αέρα του Alpha την Κυριακή 25/6 με πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής και των μέσων να σχολιάζουν πριν και μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν και συγκεκριμένα είδαμε να ανάβουν τα αίματα ανάμεσα στη Ματίνα Παγώνη και τον Απόστολο Γκλέτσο να διαφωνούν έντονα αναφορικά με το ΕΣΥ και το κατά πόσο η κυβέρνηση λειτουργεί με στημένες κινήσεις.

Α.Γ: Μέχρι και τις εκλογές, που μας έρχονται τις αυτοδιοικητικές επειδή είναι πολλά τα λεφτά και τα θέλουν τότε αρχίζει το μεγάλο κλάμα....

Μ.Π: Λοιπόν, υπερβολές και το ξέρεις πολύ καλά. Την τοποθέτησή σου δεν τη δικαιολογείς, απλώς λες ότι έτσι...

Α.Γ: Το δικαιολογώ απολύτως! Να αρχίσω να μιλάω με αριθμούς τώρα; Θες να μιλάω για το χρέος μας; Για το ιδιωτικό χρέος; Που ήδη δανείζονται για να πληρώσουν τις επικουρικές; Τι θέλετε να λέω τώρα; Σας παρακαλώ.

Μ.Π: Δηλαδή ήρθες να μας πεις ότι όλα είναι στημένα και τι καθόμαστε και μιλάμε...

Α.Γ: Περίπου!

Μ.Π: Ε δεν είναι έτσι!

Α.Π: Δε μου λέτε, το εθνικό σύστημα υγείας θα παραμείνει δημόσιο;

Μ.Π: Φυσικά και θα παραμείνει.

Α.Π: Δεσμεύεστε; Δεσμεύεστε γι αυτό;

Μ.Π: Έχουμε χιλιοδεσμευτεί και το ξέρεις πολύ καλά!

Α.Π: Έχετε δεσμευτεί μάλιστα...

Μ.Π: Άκουσε με λίγο! Ζητάμε να γίνει χρηματοδότηση στα νοσοκομεία. Δε γίνεται να μην το έχεις ακούσει... ή κλείνεις τα αυτιά σου...