«Που πας; Φεύγεις;» - "Πάγωσε" η Ράνια Τζίμα με την κίνηση του Γιάννη Πρετεντέρη στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Που πας; Φεύγεις;» -

Όλοι οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των τηλεοπτικών σταθμών χθες 25/6 λόγω των εκλογών ήταν στο "πόδι" από νωρίς το πρωί έως και πολύ αργά το βράδυ, για να μεταφέρουν όλο το κλίμα αλλά και να σχολιάσουν το Exit Poll με πολιτικά πρόσωπα στα πλατό.

Στο MEGA, συντονίστρια ήταν η Ράνια Τζίμα, έχοντας στο πλευρό της τον Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Τα ευτράπελα λοιπόν, ήταν πολλά όπως και τα "καρφιά". Για παράδειγμα η παρουσιάστρια δεν δίστασε να εξαπολύσει "επίθεση" στο κόμμα Σπαρτιάτες.

Η αμήχανη στιγμή Τζίμα - Πρετεντέρη

Λίγο πριν το τέλος της πολιτικής εκπομπής του MEGA για τις εκλογές 2023, ο Γιάννης Πρετεντέρης βιάστηκε όπως φαίνεται να αποχωρήσει από το πλατό, να βγάλει τα ακουστικά και να πάει επιτέλους σπίτι του, αφού είχαν περάσει μεσάνυχτα.

Η Ράνια Τζίμα λοιπόν, που τον είδε, δεν έκρυψε την έκπληξη της, καθώς ακόμη δεν είχαν κλείσει και συζητούσαν μαζί με τους καλεσμένους τους.

«Που πας; Φεύγεις; Τώρα έτσι;», του είπε, με τον δημοσιογράφο να απαντάει «Τελειώσαμε. 00:30 η ώρα, βγάλαμε το αποτέλεσμα, είδαμε ποιος βρήκε στις εκλογές, είδαμε ότι αύριο θα κάνουμε κυβέρνηση, στις 11 ορκιζόμαστε».

Τελικά κατάφεραν να τον κρατήσουν λίγο ακόμη μέχρι να καληνυχτίσουν τους τηλεθεατές.

Ο "τσακωμός" τους λίγες ημέρες πριν

Την έντονη διαφωνία του για όσα ανέφερε ο Σωτήρης Πολάκης από την αίθουσα σύνταξης για το πόσο άμεσες θα είναι τελικά οι αλλαγές εξέφρασε το βράδυ της Τρίτης 23/5 ο Γιάννης Πρετεντέρης στο δελτίου ειδήσεων του Mega.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει ότι θα πάρουμε αποφάσεις τον Σεπτέμβριο. Άμεσες αποφάσεις από τον Μάιο τον Σεπτέμβριο πρώτη φορά ακούω… Τι αποφάσεις θα πάρουν; Ας μην αλλάξουν τίποτα, αλλά άμεσες αποφάσεις στον Σεπτέμβριο δεν υπάρχουν» είπε αρχικά ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Τότε παρενέβη η Ράνια Τζίμα, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Ο Σωτήρης λέει ότι η πρώτη συζήτηση είναι για το τι θα πούνε στους πολίτες εν όψει των εκλογών. Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι θέλει να κάνει, που θέλει να πάει την χώρα…».

«Αυτό δεν λέγεται αποφάσεις. Αποφάσεις είναι αποφασίζω. Αυτό είναι συζήτηση» απάντησε ο δημοσιογράφος με την Ράνια Τζίμα να προσθέτει: «Ναι, αλλά δεν θέλει αυτό απόφαση μετά; Ότι θα δεν θα πούμε αυτό και θα πούμε κάτι άλλο; Λέμε τι είναι αυτό που λέει ο Σωτήρης στο ρεπορτάζ».

«Αυτό θα το λύσουν μεταξύ τους. Δεν μας αφορά τι θα πούνε. Πάντως αυτό που είναι απόφαση σήμερα, δεν είναι άμεσο τον Σεπτέμβρη. Είναι για τον Σεπτέμβρη. Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας», είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Τότε, η Ράνια Τζίμα προχώρησε σε μορφασμό κουνώντας πάνω κάτω το κεφάλι της.