OPEN: Οι πρώτες δηλώσεις Τσολάκη και Κωνσταντάρα μετά το τέλος της εκπομπής Open Weekend

«Κάθε αποχαιρετισμός έχει μια συγκίνηση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
OPEN: Οι πρώτες δηλώσεις Τσολάκη και Κωνσταντάρα μετά το τέλος της εκπομπής Open Weekend

Αυλαία έριξε η εκπομπή Open Weekend το πρωί του Σαββάτου 24/6. Η Ελένη Τσολάκη μαζί με τους συνεργάτες της αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές χωρίς ωστόσο να ανανεώνουν το ραντεβού τους, καθώς το μέλλον της εκπομπής είναι αβέβαιο. Ορισμένοι δεν θα συνεχίσουν στο OPEN, ενώ η παρουσιάστρια ακόμη βρίσκεται σε συζητήσεις, χωρίς να έχουν κατασταλάξει κάπου.

«Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια και πάντα έχω στο μυαλό και την καρδιά μου ότι οι άνθρωποι πρέπει να προχωράνε και να ανοίγουν τα φτερά τους εκεί που θέλουν και πιστεύουν ότι πρέπει να πάνε. Εγώ όπου και να είμαι, θα είμαι εδώ για εσένα και ξέρω ότι έχω κερδίσει έναν φίλο. Κι εγώ σε ευχαριστώ για τα 2,5 χρόνια, ήσουν πολύ σημαντικός συνεργάτης για εμένα. Έτσι κι αλλιώς θα είμαστε φίλοι», είπε η Ελένη στην τελευταία εκπομπή, ενώ τα δικά τους συγκινητικά λόγια είπαν και οι συνεργάτες της - δείτε εδώ το "αντίο" τους.

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής Open Weekend, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Ελένη Τσολάκη, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για το τέλος της συνεργασίας τους και το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Οι δηλώσεις Κωνσταντάρα - Τσολάκη για τη συνεργασία τους

«Τα συναισθήματά μου είναι χαράς και ικανοποίησης, ενός ταξιδιού που φτάνει στο τέλος του. Κάθε αποχαιρετισμός έχει μια συγκίνηση. Είμαστε σε συζητήσεις με το OPEN. Θα δούμε... Ο Λάμπρος είναι φίλος μου, είμαι δίπλα του και θα τον στηρίζω και θα τον αγαπώ. Του εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου», είπε η Ελένη Τσολάκη στην κάμερα του BreakfastStar και συνέχισε «Μετά από κάθε χρονιά κάνουμε συζητήσεις για αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις».

«Θα είμαι στο πλάι της για καιρό. Με την Ελένη Τσολάκη είμαστε πολύ αγαπημένοι φίλοι. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να κάνουμε αυτό που θεωρούμε για εμάς ότι είναι καλύτερο. Δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω του χρόνου, αλλά ελπίζω να βγει σε καλό», είπε από πλευράς του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα κάνω κουβέντες εδώ και ένα μήνα περίπου. Θα δούμε αν θα καταλήξουμε εκεί. Έχω πολύ καιρό να δω τη Φαίη. Είναι πρόκληση η αλλαγή ώρας, θεωρώ ότι είναι πρόθεση του καναλιού για καλύτερα», ανέφερε για τα δημοσιεύματα περί συνεργασίας του με το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ.