«Πήρε εκνευρισμένος στο τηλεφωνικό κέντρο...» - Έξαλλη η Μπάρκα με βουλευτή των Σπαρτιατών που ήθελε να βγει στην εκπομπή

«Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια να πανηγυρίζουμε αυτή τη μάνα που λέγεται Μάγδα για τη νίκη της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πήρε εκνευρισμένος στο τηλεφωνικό κέντρο...» - Έξαλλη η Μπάρκα με βουλευτή των Σπαρτιατών που ήθελε να βγει στην εκπομπή

Σε ένα ξέσπασμα προχώρησε η Δανάη Μπάρκα σήμερα 26/6 στην εκπομπή της Πάμε Δανάη. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως τηλεφώνησε βουλευτής του κόμματος "Σπαρτιάτες", ο οποίος ήθελε να παρέμβη εκνευρισμένος με τα όσα ειπώθηκαν από την ίδια στο πλατό.

Όπως ανέφερε όμως, από την εκπομπή τους δεν δίνεται ο λόγος σε τέτοιους ανθρώπους που προάγουν την βία και το ρατσιστικό ρόλο για μετανάστες και πρόσφυγες και γενικά για τον οποιονδήποτε συνάνθρωπο.

Η απάντηση της Μπάρκα στον Βουλευτή των Σπαρτιατών

«Η παρέμβαση έγινε από έναν υποψήφιο βουλευτή του κόμματος "Σπαρτιάτες", ο οποίος πήρε εκνευρισμένος στο τηλεφωνικό κέντρο σε σχέση με αυτά που ειπώθηκαν από μένα για αυτό το κόμμα... και παίρνω την ευθύνη του λόγου μου. Θέλω να του απαντήσω δημόσια και να του πω, γιατί έκανε story λέγοντας ότι φοβάμαι και ότι κότεψα... Ως παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής και ως άνθρωπος της κοινωνίας, να του μεταφέρω ότι όχι, δεν κοτέψαμε και δεν θα φοβηθούμε. Κανένας δεν πρέπει να φοβάται.

Και να μην υπάρχει στη Βουλή κόμμα που προάγει το φόβο. Αλλά ακριβώς επειδή πατώντας πάνω στα θεμέλια της Δημοκρατίας δίνουμε λόγο σε όλους τους ανθρώπους, αλλά περνάνε από φίλτρο. Ανθρώπους που προάγουν τη βία, το ρατσιστικό λόγο για μετανάστες, για πρόσφυγες, για τον οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας, φυσικά και από τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν νομίζω ότι εύκολα θα δοθεί ο λόγος σε τέτοιους ανθρώπους. Καλή συνέχεια… Να είναι ψύχραιμοι, να είμαστε όλοι ενωμένοι και να μην φοβόμαστε, έχουμε ο ένας τον άλλον. Η Δημοκρατία και το καλό πάντα θα κερδίζει», απάντησε η Δανάη Μπάρκα.

Να πούμε πως εκπρόσωπος των Σπαρτιατών τηλεφώνησε και στο Super Κατερίνα, βγαίνοντας στον αέρα και φωνάζοντας τσακώθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Για να πει μετά από λίγο: «Έχει χρυσαυγίτικη ρητορική. Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια να πανηγυρίζουμε αυτή τη μάνα που λέγεται Μάγδα για τη νίκη της και τώρα ξαφνικά να νομιμοποιούμε τους ανθρώπους που έχουν ένστικτα βίας και φονικά ένστικτα γιατί μιλάμε για εισαγγελικά πορίσματα δεν τα λέω εγώ. Μιλάμε για εισαγγελικό πόρισμα για το συγκεκριμένο κόμμα που είναι σαν αδερφάκια, που περιλαμβάνει ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών. Μιλάμε για κάτι σοκαριστικό» - δείτε την απάντηση της Μάγδας Φύσσα.