«Τα συναισθήματα είναι υπέροχα! Το όνομά της είναι...» - Συγκεκριμένος ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στη βάφτιση της κόρης του

Ευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα συναισθήματα είναι υπέροχα! Το όνομά της είναι...» - Συγκεκριμένος ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στη βάφτιση της κόρης του

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η αγαπημένη του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη, βάφτισαν την κόρη τους, παρουσία στενών συγγενών και φίλων. Θέλησαν το μυστήριο να το κρατήσουν μόνο για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Βέβαια, πριν την βάφτιση η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar βρέθηκε στην εκκλησία και απέσπασε δηλώσεις από τους ευτυχισμένους γονείς.

Οι δηλώσεις του Χαλατακεβάκη για την βάφτιση της κόρης του

«Τα συναισθήματα είναι υπέροχα. Έχουμε κοντά μας όλους τους ανθρώπους που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε. Μια μεγάλη γιορτή. Το όνομά της είναι Άρτεμις - Αγγελική», εξομολογήθηκε αρχικά ο ηθοποιός.

Και σχολίασε: «Είχαμε δηλώσει πως στη βάφτιση θα γινόταν δενδροφύτευση απλώς δεν επιλέξαμε ακόμα την ημερομηνία γιατί ο καιρός είναι πολύ ζεστός, οπότε δεν θέλουμε να τα φυτέψουμε και να χαλάσουν. Μπορεί να τα κάνουμε αργότερα αυτά»

«Πριν από δέκα λεπτά που με είπε μπαμπάκα», αποκάλυψε για την πιο πρόσφατη συγκινητική στιγμή που βίωσε με την κόρη του (δείτε φωτογραφίες από το πρώτο πάρτι γενεθλίων της).

«Θα είμαι στη σειρά της ΕΡΤ "Στα σύρματα". Ξεκινάμε σύντομα γυρίσματα. Θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο», είπε για τα επαγγελματικά του.

Η συγκίνηση του Χαλακατεβάκη στο Πρωινό για την σύντροφό του

«Ξέρω ότι είμαι ευτυχισμένος, ότι περνάμε καλά, ότι έχουμε χημεία. ότι έρχεται το ένα δώρο δίπλα στο άλλο και νομίζω θα συνεχίσουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Με τη Δέσποινα είμαστε μαζί 12 χρόνια και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο ζεστή αυτή η σχέση και πιο τρυφερή. Το θέλαμε το παιδί. Βέβαια, πιο πολύ το ήθελε η Δέσποινα, εγώ είχα τους ενδοιασμούς επειδή είχα περάσει τις περιπέτειες υγείας παλαιότερα. Και είχα μια αγωνία. Αλλά το ξεπέρασα μέσα μου, αφού η Δέσποινα δεν με αντιμετώπιζε ως άρρωστο. Είχα δύο καρκίνους πριν 12 χρόνια. Όλα καλά.

Όταν περάσεις στο λίγο πριν το τέλος, πάντα αυτό το πράγμα σε ακολουθεί. Όσο αισιόδοξος και να είσαι. Δεν πήγα ποτέ σε ψυχολόγο ποτέ, το αντιμετώπισα στο σπίτι με τη Δέσποινα, με πολλή αγάπη και το ξεπέρασα έτσι. Δεν λέω ότι δεν περνάει από το μυαλό μου, πάντα υπάρχει αυτό, αλλά νομίζω ότι κατάφερα να είμαι ώριμος και να αντιμετωπίζω τα πράγματα με αισιοδοξία», ανέφερε ο ηθοποιός.

Κατά την διάρκεια μάλιστα της συνέντευξης, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης βούρκωσε όταν στο παράθυρο εμφανίστηκε η σύζυγός του.