Η κόρη του τροβαδούρου από το Καφέ της Χαράς έγινε ενός - Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της μικρής του

Τρυφερές στιγμές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κόρη του τροβαδούρου από το Καφέ της Χαράς έγινε ενός - Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της μικρής του

Τον Βασίλη Χαλακατεβάκη τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του στο Καφέ της Χαράς, όπου υποδυόταν τον φούρναρη που ήθελε απεγνωσμένα να γίνει τραγουδιστής. Ο ίδιος έκτοτε έχει παίξει και διάφορους άλλους ρόλους, ωστόσο έχει εστιάσει την προσοχή του στην οικογένειά του, κρατώντας ως χαρακτηριστικό του την ευαισθησία που είχε και στη σειρά.

Μάλιστα, η μικρή του κόρη έγινε ενός έτους και ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε με την γυναίκα του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το θέμα του ήταν το κοτοπουλάκι, ενώ το συμβάν έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού του ζευγαριού, όπου παρευρέθηκαν και όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα, καθώς και οι φίλοι της μικρής τους αδυναμίας.

Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης του Βασίλη Χαλακατεβάκη

«Ένα χρόνο μας φορτώνει αγάπη και ευτυχία. Να έχεις πάντα υγεία και να είσαι έτσι χαμογελαστή και χαρούμενη όλη σου τη ζωή σε αγαπάμε...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Βασίλης Χαλακατεβάκης

Βασίλης Χαλακατεβάκης - κόρη

Βασίλης Χαλακατεβάκης - γενέθλια κόρης

Βασίλης Χαλακατεβάκης - παιδί

Βασίλης Χαλακατεβάκης - πάρτι

Βασίλης Χαλακατεβάκης - πάρτι γενεθλίων

«Έκανα δύο χειρουργεία και...»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στην OnTime, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μάχη που έδωσε πριν από μερικά χρόνια με μία περιπέτεια της υγείας του καθώς και στο πόσο πολύ του στάθηκε στον Γολγοθά του η γυναίκα του, με την οποία απέκτησε και μία υπέροχη κορούλα.

Η γυναίκα σου ήρθε στη ζωή σου όταν περνούσες μια σοβαρή περιπέτεια υγείας σου με διπλό μεταστατικό καρκίνο στο παχύ έντερο και τον πνεύμονα.

Σχεδόν μόλις είχαμε γνωριστεί, συνέβη και έκατσε δίπλα μου σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Και όταν το συζητάμε τώρα, μου λέει: «Μα δεν πέρασες τίποτα. Είσαι μια χαρά.» Σα να να μην το περάσαμε όλο αυτό. Κι όποτε έρχεται η στιγμή να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις, μου λέει: «Εντάξει θα πας να ασχοληθείς δύο μέρες με αυτό και θα είσαι μια χαρά. Μην αγχώνεσαι.» Όταν με δει να αγχώνομαι, μου τονίζει: «Είσαι καλά, τελείωσε αυτό.» Η Δέσποινα με κρατάει σε απόλυτη ηρεμία. Νιώθω ασφάλεια μαζί της.

Βασίλης Χαλακατεβάκης σύζυγος

Τυχαία το ανακάλυψες;

Όχι, είχα έντονους πόνους. Δούλευα τότε στην τηλεοπτική σειρά Λίτσα.com -έκανα τα τελευταία γυρίσματα-, και μάλιστα με τη σκηνοθέτη μου έχουμε τώρα στο Σ’ αγαπάω μεν…αλλά Μαρία Λάφη. Της είπα «θα τελειώσω σήμερα τις σκηνές μου για να μην έρθω αύριο γιατί πρέπει να πάω να κοιτάξω τον εαυτό μου.» Αυτό κι έκανα. Πήγα στο νοσοκομείο και για λίγη ώρα πρόλαβα και δεν… έσκασα. Έκανα δύο χειρουργεία κι ύστερα χημειοθεραπείες. Η Δέσποινα ήταν δίπλα μου «βράχος».