«Να φύγω βραδιάτικα με μια κοπέλα να...» - Ο Βασάλος "έσπασε" τη σιωπή του για την Σταυρούλα και επιβεβαίωσε το χωρισμό από την Βαλαβάνη

«Το λάθος μου ήταν ότι δεν σκέφτηκα τηλεοπτικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Να φύγω βραδιάτικα με μια κοπέλα να...» - Ο Βασάλος

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε σήμερα 26/6 ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor All Star μια ανάσα μακριά από τον τελικό, είναι έξαλλος με τα όσα σχολιάστηκαν από δημοσιογράφους και πρώην παίκτες όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσε να απαντήσει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του - δείτε την οργισμένη ανάρτηση του στο Instagram.

Κάθισε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά λοιπόν, και αναρωτήθηκε τι μπορεί να έκανε λάθος ώστε να σχολιαστεί τόσο άσχημα πίσω στην Ελλάδα και να τον διώξει το κοινό, ενώ ο ίδιος από πλευράς του δεν είχε πειράξει κανέναν, ενώ όσα έλεγε στις κάμερες τα έλεγε και στους παίκτες.

«Παιδιά έχω τρακ, έχω άγχος. Στο ριάλιτι είμαι καλός, εδώ στις εκπομπές έχω λίγο τρακ», ήταν τα πρώτα του λόγια με το που μπήκε στο πλατό της εκπομπής.

«Στεναχωρήθηκα που έφυγα όγδοος, δεν το περίμενα αλλά όταν βγήκα έξω κατάλαβα για ποιο λόγο αποχώρησα», είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε «Την αυτοκριτική μου την κάνω. Είπα στην αρχή δεν ήμουν καλά μετά το βρήκα λίγο παραπάνω. Δεν πήγα στους Ολυμπιακούς αγώνες».

Δείτε επίσης απόψε 26/6 στο Survivor All Star: Θα βγει υποψήφιος απόψε αλλά δεν πρόκειται να αποχωρήσει - Πάει κατευθείαν τελικό

«Το λάθος μου ήταν ότι δεν σκέφτηκα τηλεοπτικά. Το χειρότερο survivor ήταν στις εκπομπές. Αυτά που διάβασα από καλοπροαίρετους ανθρώπους», είπε πετώντας τα "καρφιά" του στους δημοσιογράφους.

«Το off κάμερα το έφερνα το on εγώ. Οπότε δεν υπήρχε αυτό που έλεγα να το υποστηρίξεις με εικόνα. Οπότε έβγαινε μια λάθος εικόνα προς τα εμένα. Γινόταν κάτι off, εγώ ο χαζούλης το έλεγα on και έβγαιναν και έλεγαν "αα αυτά δεν έγιναν ποτέ". Παιδιά, δεν έχετε ιδέα τι έχει συμβεί backstage. Ένα διαφορετικό survivor. Η προσέγγιση μου δεν ήταν πάνω στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας, πάνω να περάσω καλά. Αν πάει να φάει ο ένας τον άλλον... τελειώσαμε. Τα παιδιά του 21 και του 22, ήξερα πολύ καλά το να διαβάλει ο ένας τον άλλον, έμπαιναν κατευθείαν στο ρόλο. Έκαναν τηλεόραση», αποκάλυψε.

O Βασάλος ξεκαθάρισε επιτέλους για την προσωπική του ζωή

«Είμαι μόνος μου, είμαι ελεύθερος», ξεκαθάρισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαιώνοντας το χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία έφυγε ταξίδι με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Επίσης, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την φημολογούμενη σχέση του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή μέσα στο Survivor All Star: «Με είχες για τόσο χαζό; Να φύγω βραδιάτικα με την κάμερα μπροστά με μια κοπέλα, να κάνω τι; Να πάω που; Με τον Μπάρτζη που έκανα παρέα τα βράδια γιατί δεν είπαν ότι έκανα κάτι ερωτικό;».