«Φταίει μόνο ο κόσμος! Εμείς έχουμε...» - Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά για την εκλογή των Σπαρτιατών στη Βουλή

Το όλο νόημα σχόλιό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Φταίει μόνο ο κόσμος! Εμείς έχουμε...» - Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά για την εκλογή των Σπαρτιατών στη Βουλή

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 25/6 όχι μόνο δημιούργησε κυβέρνηση, αλλά έκανε σαφές πως μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις πηγαίνουμε σε 8κομματική βουλή (δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά για κάθε κόμμα).

Αυτό, που δημιουργεί σε πολλούς ανησυχία είναι η άνοδος της ακροδεξιάς στη χώρα, αφού μπήκαν στη βουλή 3 ακροδεξιά κόμματα, με τους Σπαρτιάτες να είναι πέμπτο σε σειρά μετά το ΚΚΕ.

Πολλά τα σχόλια έγιναν για την κατάσταση αυτή την επομένη 26/5 με το Νίκο Μουτσινά να έχει τη δική του άποψη, η οποία ακούστηκε μέσα από το Καλό μεσημεράκι.

Δείτε επίσης: «Αρχικά μη φωνάζετε σε εμένα!» - Ο κακός χαμός στο πλατό του Super Κατερίνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των "Σπαρτιατών"

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για του Σπαρτιάτες

«Ωραία, έχουν σηκωθεί τα μανίκια, δε φταίει κανείς, φταίει μόνο ο κόσμος. Εμείς έχουμε την ευθύνη, συνέβη. Υπάρχει κόσμος, μεγάλος αριθμός κόσμου, ο οποίος συντάχθηκε με αυτά τα κόμματα, που μας έκαναν εντύπωση. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν αυτά που πρεσβεύει το κόμμα. Πάθαμε όλοι πανικό τώρα με αυτό που έγινε και πήρε και αυτός ο κύριος - δεν ξέρω ποιος είναι - να κάνει μία παρέμβαση.

Δεν μιλάνε μεταξύ τους; Αυτή είναι μια εικόνα της πραγματικότητας. Αν δεν μας αρέσει, δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή τη συγκεκριμένη. Δε μας άρεσε και πριν;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η έκτακτη ανακοίνωση του κόμματος Σπαρτιάτες λίγο μετά την εκλογή τους

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορών αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της. ο Πρόεδρος Βασίλης Στίγκας».

Εκλογές 2023 Σπαρτιάτες

Το θέμα προβλήθηκε και στην πρωινή εκπομπή Πρωινό, του ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας 26/6, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει χαρακτηριστικά «Για να καταλάβετε πως γίνονται οι εκκαθαρίσεις στον χώρο αυτό, η κα. Παπαδοπούλου ήταν υποψήφια με το κόμμα αυτό. Ήταν ένα μοντέλο, στο site OnlyFans και με το που σήμερα κατάλαβαν ποια έχουν, έβγαλαν επείγουσα ανακοίνωση. Δεν εξελέγη βέβαια».