Διχάζει ο εκπρόσωπος τύπου των ''Σπαρτιατών'' μετά την εκλογή τους: «Περιμέναμε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό...»

Οι δηλώσεις του για τον Ηλία Κασιδιάρη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Διχάζει ο εκπρόσωπος τύπου των ''Σπαρτιατών'' μετά την εκλογή τους: «Περιμέναμε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό...»

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η εκλογή των Σπαρτιατών στη Βουλής, ως 5ο κόμμα - με την ακροδεξιά να έχει μεγάλη άνοδο στη χώρα - κάτι που γεννά τον προβληματισμό σχετικά με τις αποφάσεις, που θα παίρνονται στο εξής.

Την Δευτέρα 26/6 λίγο μετά το εκλογικό αποτέλεσμα μέσα από το T-live προβλήθηκαν οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του κόμματος, Χάρη Κατσιβαρδά, ο οποίος τόνισε, πως περίμενε μεγαλύτερο ποσοστό από τον ελληνικό λαό.

Ο ίδιος κλήθηκε να μιλήσει και για το πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος λέγεται ότι βρίσκεται πίσω από το κόμμα, αφού η Χρυσή Αυγή, ως εγκληματική οργάνωση, δε μπορεί να υφίσταται πια.

Δείτε επίσης: «Αρχικά μη φωνάζετε σε εμένα!» - Ο κακός χαμός στο πλατό του Super Κατερίνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των "Σπαρτιατών"

Οι δηλώσεις των Σπαρτιατών για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Περιμέναμε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό διότι ο ελληνικός λαός κόχλαζε εδώ και πολύ καιρό, διότι είχε να αντιμετωπίσει ουσιαστικά τον καταιγισμό των πλειστηριασμών, την ακρίβεια, την καλπάζουσα ανεργία, την αμαύρωση της εθνικής μας αξιοπρέπειας», είπε αρχικά ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

Η έκτακτη ανακοίνωση του κόμματος Σπαρτιάτες λίγο μετά την εκλογή τους

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορών αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της. ο Πρόεδρος Βασίλης Στίγκας».

Εκλογές 2023 Σπαρτιάτες

Το θέμα προβλήθηκε και στην πρωινή εκπομπή Πρωινό, του ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας 26/6, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει χαρακτηριστικά «Για να καταλάβετε πως γίνονται οι εκκαθαρίσεις στον χώρο αυτό, η κα. Παπαδοπούλου ήταν υποψήφια με το κόμμα αυτό. Ήταν ένα μοντέλο, στο site OnlyFans και με το που σήμερα κατάλαβαν ποια έχουν, έβγαλαν επείγουσα ανακοίνωση. Δεν εξελέγη βέβαια».