«Έχω πάει 33, δεν πρέπει και εγώ τώρα...» - Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Πρωτοφανής αποκάλυψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω πάει 33, δεν πρέπει και εγώ τώρα...» - Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα 26/6 στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι με τον πρώην παίκτη Survivor all star να σπάει τη σιωπή του αναφορικά με πολλά και διαφορετικά ζητήματα.

Εκτός από όσα είδαμε να συμβαίνουν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Βασάλος μίλησε και για την προσωπική του ζωή, η οποία απασχολεί εδώ και πολλούς μήνες επιβεβαιώνοντας, πως είναι ελεύθερος (δείτε εδώ όσα είπε).

Στη συνέχεια και λίγο πριν φύγει από πλατό είχε μια όλο νόημα συζήτηση με το Νίκο Μουτσινά για το τι θα κάνει με τα προσωπικά του, τώρα πια, που είναι sinlge...

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την προσωπική του ζωή

«Οι καρδιές πάνε και έρχονται, έχω πάει 33, δεν πρέπει και εγώ τώρα...να πάω 40 χρονών;», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Βασάλος "έσπασε" τη σιωπή του για την συνομιλία του με την Βαλαβάνη

«Καλά τι υποδοχή είναι αυτή ούτε ροκ σταρ να ήμουν για τον Θεό δηλαδή. Τα παιδιά δεν με αφήνουν να μιλήσω η αλήθεια είναι προηγείται το ΣΚΑΙ οπότε με συγχωρείται πάρα πολύ δεν μπορώ να μιλήσω, αυτή είναι η οδηγία μου», είπε αρχικά, αλλά στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για την σύντροφό του: «Αχ Θεέ μου τι θα τραβήξω πάλι σε κάθε παιχνίδι που πηγαίνω. Με την Ευρυδίκη εννοείται μιλήσαμε».

Και έπειτα αποκάλυψε: «Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου τώρα βγήκα από το αεροπλάνο. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα ήταν η μάνα μου».