Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Βρέθηκε το νέο ζευγάρι που αντικαθιστά Χάνου & Χατζηαγγελάκη

Δύο πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί εισβάλλουν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη σειρά του κοινού ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'' είναι γνωστό, ότι έχει πάρει το πράσινο φως, ωστόσο θα γίνουν αλλαγές από τη νέα σεζόν, καθώς θα έχουμε αποχωρήσεις ηθοποιών από το καστ.

Ο λόγος για τους τηλεοπτικούς, Βέλη και Άγγελος ή αλλιώς Μαρία Χάνου και Σπύρο Χατζηαγγελάκη, το ζευγάρι, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα, ωστόσο για άγνωστους λόγους ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με το σίριαλ.

Οι δύο νέοι ηθοποιοί που εισβάλλουν στη σειρά ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα''

Μέσα από το ρεπορτάζ του Breakfast at star ανακοινώθηκαν οι αντικαταστάτες, καθώς στη θέση τους αναμένεται να δούμε την Εριέττα Μανούρη και το Στάθη Κόικα (δείτε εδώ πως αποχαιρέτησε η Κλέλια Ρένεση τη σειρά).

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Κοκκίδου από τη σειρά

«Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης (Αντωνίου). Του το είχα πει από πέρσι, ότι μέχρι του χρόνου και τέλος. Εγώ υπέθετα ότι θα σταματήσει το έργο στα 10 χρόνια αλλά δεν σταματάει ποτέ, πάει τόσο καλά», δήλωσε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

«Νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου αυτό καλλιτεχνικά και ότι δεν θέλω να γίνει ρουτίνα. Για μένα η τηλεόραση είναι χαρά, οτιδήποτε κάνω είναι χαρά. Μαθαίνω πράγματα πάντα, είτε κάνω ένα ραδιοφωνικό, είτε βγω να τραγουδήσω, είτε κάνω τηλεόραση, είτε κάνω θέατρο, έχω μάθει να εξελίσσομαι. Γι’ αυτό και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά μου», τονίζει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Εάν πάψει να με γοητεύει πια, δεν πρέπει να το κάνω. Έρχεται κάποια στιγμή που κλείνει ένας κύκλος και το ένιωσα αυτό φέτος», εξομολογείται η Ελένη Κοκκίδου για το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».