«Αποχαιρετώ την πανέμορφη «Οδό Μουρμούρας» - Η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε πως αποχωρεί από την σειρά του ALPHA

Η ανάρτησή της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Αποχαιρετώ την πανέμορφη «Οδό Μουρμούρας» - Η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε πως αποχωρεί από την σειρά του ALPHA

Μετά από πέντε χρόνια που πρωταγωνίστησε στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η Κλέλια Ρένεση αποχαιρετά την σειρά, τους συντελεστές και το κοινό με ένα συγκλονιστικό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Θα μας λείψει πολύ η συγκεκριμένη Καίτη Κίτσο...

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… κ όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμούρας» , καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος κ πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ κ η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, κ ευχόμαστε έστω κ λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει κ και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) κ να φωτίζω έστω κ λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (οπότε κ όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια! Με πολλή αγάπη»

Υπενθυμίζουμε πως δεν είναι η μόνη που αποχωρεί από την επόμενη σεζόν της σειράς (δείτε εδώ ποιος άλλος φεύγει).

Το ζευγάρι-έκπληξη που «έκλεισε» για τη νέα σεζόν

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του iefimerida, ο τελευταίο διάστημα γίνονταν πολλά castings προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο νεαρό ζευγάρι που θα μπει στη σειρά και πλέον η απόφαση είναι οριστική. Ο Στάθης Κόικας και η Εριέττα Μανούρη είναι το ολοκαίνουργιο νεαρό ζευγάρι που από την ερχόμενη σεζόν εντάσσεται στη σειρά.