Παντρεύεται στο Λονδίνο ο Σπύρος Πώρος - Πασίγνωστος Έλληνας σχεδιαστής έραψε το νυφικό της μέλλουσας συζύγου του

Σε πελάγη ευτυχίας ο φωτογράφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σπύρος Πώρος ζει μια πολύ όμορφη φάση στην προσωπική του ζωή, καθώς μέσα από μία ανάρτηση στο instagram έγινε γνωστό, πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το μυστήριο να γίνεται στο Λονδίνο.

Τα ευχάριστα δεν έγιναν γνωστά από τον ίδιο, αλλά από το Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος με ένα post ευχήθηκε στο φωτογράφο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως το νυφικό της μέλλουσα συζύγου του Πώρου το επιμελήθηκε ο ίδιος.

Ο φωτογράφος, όπως έγινε γνωστό ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να ψηφίσει στις εκλογές (στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του) καθώς παράλληλα συντονίζει τις ετοιμασίες για την όμορφη αυτή στιγμή της ζωής του (δείτε εδώ τη δημόσια κόντρα με την Φωτεινή Ψυχίδου).

Η ανάρτηση για το γάμο του Σπύρου Πώρου

«Η ώρα η Καλή Σπύρο μου!
Ηρθε το αγόρι αμέσως μετά την ψήφο του στην πανέμορφη Μεσσηνία και πριν φύγει για τον γάμο του στο Λονδίνο να παραλάβει το #bespoke νυφικό της μέλλουσας κας Πωρου!by Vassilios Kostetsos Couture», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο γιος του ζει τον έρωτα με την κόρη της Χάιντι Κλουμ

«Ότι θα έφτανα να μιλήσει για τον γιο μου και για την συμπεθέρα μου φαίνεται απίστευτο. Δεν είναι τώρα αυτή η σχέση, είναι μαζί 1,5 χρόνο αλλά, όπως ξέρετε, ακολουθεί λίγο τη δική μου συμβουλή, που δεν πιστεύω ότι η προσωπική ζωή πρέπει να προβάλλεται.

Τώρα έτυχε και τους ανακαλύψανε. Αυτό που τον ρώτησα είναι, αν είναι καλά και αν είναι ευτυχισμένος, δεν πιστεύω ότι είναι καλό ένα παιδί να γίνεται γνωστό για κάτι τέτοιο, είναι επικίνδυνο για ένα παιδί 18 χρονών, αν δε γίνεται γνωστό μέσα από τη δουλειά του, γιατί με αυτό ασχολούνται σε όλο τον κόσμο. Mε παίρνουν τηλέφωνο και από την Αμερική και τη Γερμανία για αυτό… Ο Άρης παίζει ice hockey. Ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».