Μετέτρεψε το μπαλκόνι της σε παραλία - Τα παιχνίδια της Κατερίνας Παπουτσάκη με το ολόσωμο μαγιό και το γιο της

Η ονειρική πισίνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
katerina_papoutsaki - instagram
katerina_papoutsaki - instagram

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει το καλοκαίρι, που αν και άργησε φέτος ήρθε, μαζί με φυσικά με τη καλύτερη παρέα, που δεν είναι άλλη από τους γιους της, στους οποίους είναι γνωστό, πως έχει τεράστια αδυναμία.

Μέσα από νέες φωτογραφίες, που δημοσίευσε η ηθοποιός τη Δευτέρα 26/6 στο λογαριασμό της στο instagram είδαμε να έχει μετατρέψει το μπαλκόνι της σε παραλία, καθώς φούσκωσε μια πλαστική πισίνα και στα κάγκελα τοποθέτησε καλαμιές.

Τα πρώτα μπάνια της Κατερίνας Παπουτσάκη με το γιο της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη γίνεται και εκείνη μέσα από τα παιδιά της και εκείνη μικρό παιδί, αφού έβαλε το μαγιό της, μπήκε στην πισίνα και απόλαυσε το μπάνιο της (δείτε εδώ τις αντιδράσεις στο twitter με τη συμμετοχή του γιου της σε σειρά).

Παπουτσάκη

H αποκάλυψη της Παπουτσάκη λίγους μήνες μετά το διαζύγιο με το Πιλαφά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Δευτέρας 19/6 στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά (δείτε εδώ από πότε είχαν χωρίσει πραγματικά) και στον τρόπο που τα Μέσα διαχειρίστηκαν το γεγονός αυτό, μαζί με τον κόσμο ο οποίος εξαιτίας της δημοσιότητάς της επιθυμεί να μαθαίνει όλο και περισσότερα πράγματα για την προσωπική της ζωή.

«Έχω αισθανθεί πολύ καλή διαχείριση από τα Μέσα και στο κομμάτι του χωρισμού μου. Γενικά δεν έχω παράπονο. Αισθάνομαι ότι είναι μια χαρά αυτό το κομμάτι. Έχω μεγαλώσει με το να ξέρουν οι άνθρωποι τη ζωή μου. Αυτό συνέβαινε από όταν ήμουν 20 χρονών, δεν ξέρω πως είναι να μη συμβαίνει αυτό. Και επειδή το έχω μάθει με τον πολύ άσχημο και παρεμβατικό τρόπο, γι’ αυτό λέω ότι τώρα είμαι οκ. Καμία σχέση το τώρα με το τότε», είπε χαρακτηριστικά.