Την αποκαλούσαν ''βίζιτα'' και ''πόρνη'' - Διαγράφθηκε υποψήφια από τους Σπαρτιάτες για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της

Την είχαμε δει σε GNTM και X-factor

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
domniki31 - instagram
domniki31 - instagram

Η ακροδεξιά είναι γεγονός, πως έχει άνοδο στη χώρα κάτι, που αποτυπώθηκε από τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής 25/6 με το κόμμα ''Σπαρτιάτες'' να βγαίνει 5ο στη βουλή, ακολουθώντας και άλλα ακροδεξιά κόμματα.

Το κόμμα από τη μεριά του πανηγυρίζει τη νίκη του, όσο παράλληλα μεγάλη μερίδα των Ελλήνων εκφράζει το φόβο και την αγωνία για το μέλλον της χώρας. Αίσθηση μάλιστα προκαλεί η διαγραφή, που έγινε από την παράταξη.

Η γυναίκα που διεγράφη από το κόμμα Σπαρτιάτες

Ο λόγος για τη γυναίκα, που είχαμε δει σε X-fator, GNTM (δείτε εδώ ποια), που απομακρύνθηκε από το κόμμα, όταν μια ομάδα ψηφοφόρων τους διαμαρτυρήθηκε για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Δομινίκης Παπαδοπούλου στα social media.

Η ίδια μίλησε τη Δευτέρα 26/6 στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας:

«Δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται "Αγνοί Εθνικιστές", έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, "βίζιτα", "πόρνη"»

Όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε: «Υπήρξε παρέμβαση δηλαδή από αυτή την ομάδα των ακροδεξιών στους “Σπαρτιάτες” να απομακρυνθείς οπωσδήποτε;», εκείνη απάντησε: «Βέβαια, υπήρξε τηλεφωνική, εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν "πρόβατο" από το ξύλο».

Η ανακοίνωση του κόμματος Σπαρτιάτες μετά την εκλογή τους

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορών αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της. ο Πρόεδρος Βασίλης Στίγκας».

Εκλογές 2023 Σπαρτιάτες

Το θέμα προβλήθηκε και στην πρωινή εκπομπή Πρωινό, του ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας 26/6, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει χαρακτηριστικά «Για να καταλάβετε πως γίνονται οι εκκαθαρίσεις στον χώρο αυτό, η κα. Παπαδοπούλου ήταν υποψήφια με το κόμμα αυτό. Ήταν ένα μοντέλο, στο site OnlyFans και με το που σήμερα κατάλαβαν ποια έχουν, έβγαλαν επείγουσα ανακοίνωση. Δεν εξελέγη βέβαια».