Φανερά απογοητευμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης - Η αγανακτισμένη ανάρτησή του στο Instagram

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 26/6 μετά τη δεύτερη φάση των εθνικών εκλογών έφερε σε άλλους χαρά και σε άλλους λύπη, ενώ παράλληλα αποτυπώνεται μια ανησυχία για την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων στη χώρα.

Οι Σπαρτιάτες είναι το 5ο κόμμα στη βουλή με το αρχηγό του να ευχαριστεί λίγο μετά τη νίκη του τον Ηλία Κασιδιάρη ένα πρόσωπο, που είναι στη φυλακή με τη Χρυσή Αυγή να χαρακτηρίζεται από την ελληνική δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση.

Ανάμεσα σε όσους ξεσπούν - με τη Ράνια Τζίμα να εκφράζει από τους πρώτους την ανησυχία της - είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έκανε μια όλο νόημα ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instagram τη Δευτέρα 26/6.

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη στο instagram για το φασισμό

«Ο φασισμός θεραπεύεται διαβάζοντας και ο ρατσισμός ταξιδεύοντας», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μπισμπίκης φασισμός

Αναφέρθηκε το όνομά του λίγο μετά την καταμέτρηση των ψήφων

Το εκλογικό αποτέλεσμα σχολίαζαν στον αέρα του Mega το βράδυ της Κυριακής 25/6 με τη Νέα Δημοκρατία να βγαίνει πρώτη και μπροστά με πολύ μεγάλο ποσοστό σε σχέση με το δεύτερο κόμμα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Τη στιγμή λοιπόν, που γινόταν αναφορά σχετικά με τα πρόσωπα, που εκλέγονται να μπουν στη βουλή είδαμε τον Γιάννη Πρετεντέρη να κάνει μια on air γκάφα μπερδεύοντας τον Σπύρο Μπιμπίλα με το Βασίλη Μπισμπίκης λέγοντας τον εν τέλει ''Μπιρμπίλα''.

Ο ίδιος είχε πολύ γρήγορα αντανακλαστικά και διόρθωσε αμέσως το λάθος του με τη βοήθεια όσων ήταν παρόντες στο πλατό.

«Ο Μπιμπίλας, πώς τον λέγανε; Ο Μπισμπίκης; Πώς τον λέγανε αυτόν που κατέβαινε εκεί; Πώς τον λέγανε; Ο Μπιρμπίλας! Σε άλλη περιφέρεια είναι;», είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης.