Χεράκι χεράκι στα στενά της Μυκόνου: Σε σχέση με εντυπωσιακή ξανθιά ο Βλάσης Χολέβας

Η εμφάνιση της με παγετέ φόρεμα και γυαλιά ηλίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χεράκι χεράκι στα στενά της Μυκόνου: Σε σχέση με εντυπωσιακή ξανθιά ο Βλάσης Χολέβας

Όπως όλα δείχνουν, ο Βλάσης Χολέβας έχει βρει νέο έρωτα μετά το χωρισμό του με την Μαρίνα Πατούλη, καθώς όπως είχε φημολογηθεί εκτός από συνεργάτες ήταν και ζευγάρι (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα φιλιά τους).

Η κάμερα του Mykonos live tv τον "τσάκωσε" λοιπόν στα στενά της Μυκόνου να απολαμβάνει την βόλτα του με την αγαπημένη του. Δεν πρέπει μάλιστα να κρύβουν τη σχέση τους, καθώς η κάμερα του Πέτρου Νάζου τους απαθανάτισε να περπατάνε πιασμένοι από το χέρι σε ένα από τα πιο γνωστά καλντερίμια του νησιού, τα Ματογιάννια.

Η γοητευτική ξανθιά που συνόδευσε τον σχεδιαστή, εντυπωσίασε με την εμφάνιση της και τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω της. Φορούσε ένα μίνι φόρεμα γεμάτο παγιέτες και γυαλιά ηλίου.

Η έξοδος του Χολέβα με την γοητευτική ξανθά στο πλευρό του

Το γεγονός σχολίασε και η εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να σχολιάζουν την - όπως φαίνεται - νέα σχέση του Βλάση Χολέβα. Δεν έλειψαν δε και τα σχόλια "καρφιά" για την προηγούμενη σχέση του, με τον Δημήτρη Παπανώτα να είναι ιδιαίτερα αιχμηρός.

Οι δηλώσεις του σχεδιαστή

Όταν οι τηλεοπτικές κάμερες τον είχαν συναντήσει σε δημόσια έξοδο του, είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή, κάνοντας αποκαλύψεις.

«Όταν παντρεύτηκα, η γυναίκα μου μού είπε “αν κόψεις τα μαλλιά σου και ξυριστείς, θα φύγω”. Δεν τα έκοψα ποτέ, αλλά η γυναίκα έφυγε», είπε αρχικά για την πρώην σύζυγό του.

Σχετικά με δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει σχέση με την Μαρία Καρλάκη, ξεκαθάρισε: «Δεν κάναμε ποτέ παρέα. Μια φορά είχαμε βρεθεί για 7 λεπτά. Τι να προλάβεις να κάνεις σε 7 λεπτά; Να ‘ναι καλά η γυναίκα, μπράβο της, χαίρομαι! Για όλο τον κόσμο, να ‘ναι καλά».