«Γράφουν "γύρνα στο Κολοκοτρωνίτσι καριό@ ψόφα εσύ και η οικογένειά σου"» - Χυδαία επίθεση στον Χάρη Ρώμα

Ξέσπασε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γράφουν

Στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε ο Χάρη Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε στον προπηλακισμό που δέχτηκε όταν επισκέφθηκε εκλογικά κέντρα στο Χαλάνδρι. Ο ηθοποιός και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου δέχτηκε άγρια επίθεση ενώ χτύπησαν και έναν άνθρωπο της ομάδας τους.

«Τα πράγματα είχαν βίαια τροπή, χτύπησαν έναν από τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα μου. Τον έσπρωξαν. Ήταν εντεταλμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι, εκλογικοί αντιπρόσωποι. Είπαν κύριε Ρώμα δεν έχετε δουλειά να μπαίνετε στα εκλογικά τμήματα. Αναγκάστηκα να μπαίνω με αστυνομική συνοδεία», κατήγγειλε μεταξύ άλλων - δείτε την περιγραφή του συμβάντος.

Σήμερα 27/6 στο Πρωινό αποκάλυψε πως δέχεται χυδαία αρνητικά σχόλια και στα social media, βρίζοντας τον και απειλώντας τον.

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα στο Πρωινό για την επίθεση που δέχεται

«Λοιδορούμαι από ανθρώπους που μου γράφουν στο διαδίκτυο "γύρνα στο Κολοκοτρωνίτσι καριό...", ή "έχουμε δήμαρχο και είναι πολύ καλός, ψόφα εσύ και η οικογένειά σου". Θα μου πεις μα δεν το ξέρεις ότι υπάρχει ο μίσος του διαδικτύου. Η υποψηφιότητά μου έχει βάλει σε πολύ μεγάλο φόβο μεγάλη μερίδα ανθρώπων που αισθάνεται ότι κινδυνεύει η εξουσία τους και λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω αν είναι ακροαριστεροί», αποκάλυψε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Οι άνθρωποι που μας λοιδόρησαν τη μέρα των εκλογών, ήταν εκλογικοί αντιπρόσωποι διορισμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθούσα να τους εξηγήσω, ότι είμαι εντεταλμένος της περιφέρειας, περιφερειακός σύμβουλος και έχω την υποχρέωση να μπαίνω και να βλέπω αν όλα πηγαίνουν καλά. Έσπρωξαν έναν άνθρωπο από την ομάδα μου και τον αποκάλεσαν τσιράκι» συμπλήρωσε μετά από λίγο.